Cum a fost concertul James Blunt la Cluj Napoca

James Blunt a facut furori in fata a peste 6.000 de spectatori. A cantat aproape doua ore, a vorbit in limba romana, a fost purtat pe brate de catre fani, iar la final a urcat pe scena pentru un bis.

Inaugurarea Salii Polivalente din Cluj-Napoca va ramane intiparita pe viata in memoria fanilor lui James Blunt, primii spectatori care au luat contact cu cea mai moderna sala de sport din Romania. Peste 6.000 dintre ei au tinut sa-l vada live pe unul dintre cei mai de succes artisti din lume, iar pretentiile acestora au fost pe deplin satisfacute de cantaretul britanic.

Dupa ce au fost introdusi in atmosfera de catre Les Elephants Bizarres, spectatorii au intrat in extaz in jurul orei 20:30, atunci cand James Blunt si-a facut aparitia pe scena. Timp de aproximativ doua ore, artistul in varsta de 40 de ani le-a cantat fanilor atat piesele care l-au facut celebru, cat si melodii nu la fel de cunoscute, dar care au fost gustate pe deplin de catre spectatori. „Ma bucur ca sunt la Cluj si ca vad aici atatea fete zambitoare”, a spus, printre altele, cel care i-a surprins pe fani si cu cateva cuvinte in limba romana, printre care „salut” sau „multumesc”.

Spre final, cand atmosfera a devenit incendiara, James Blunt s-a aruncat peste spectatorii din fata scenei si s-a lasat purtat pe brate de catre public pana aproape de capatul celalalt al salii, dupa cum reiese si dintr-un video realizat de un fan.

Dupa acest moment, inevitabil, artistul a fost chemat si pentru un bis la finalul prestatiei sale, inainte de a spune si „noapte buna” in limba romana.

citynews.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *