Glasgow: MTV Europe Music Awards. Cum a fost evenimentul si cine au fost castigatorii (Video)

Ariana Grande şi Nicki Minaj au strălucit la cea de-a 20-a ceremonie a premiilor MTV Europe Music Awards, de la Glasgow, desfăşurată duminică, prima obţinând premiul pentru cea mai bună artistă şi cel mai bun cântec al anului, iar cea de-a doua în calitate de maestru de ceremonii, informează AFP şi EFE. Trupa masculină One Direction, care nu a fost prezentă la gală, a obţinut cele mai multe trofee, printre care cel mai mai bun artist pop.

Îmbrăcată într-un costum argintiu mulat, Ariana Grande a primit premiul pentru cel mai bun cântec, „Problem” şi pentru cea mai bună artistă feminină, categorie la care s-au aflat în competiţie şi celebrele Beyonce, Katy Perry, Nicki Minaj şi Taylor Swift. „Sunt foarte recunoscătoare şi foarte fericită”, a spus tânăra solistă în vârstă de 21 de ani, născută în Florida.

Vedeta pop şi cântăreaţă de rapp Nicki Minaj a fost foarte dezinvoltă în rolul ei de maestru de ceremonii şi nu a ezitat să improvizeze un rap pe tema biscuiţilor săraţi şi a whisky-ului, băutura preferată a scoţienilor, care au fost gazdele evenimentului.

Nicki a dansat într-un costum negru mulat, una dintre numeroasele ţinute afişate de-a lungul serii, sub o ploaie de lumini, înainte de a interpreta un nou single – „Bed of Lies”, încheiat în grandoare cu vestitul său hit ‘Anaconda’. Ea a plecat de la ceremonie cu preţiosul trofeu pentru cea mai bună artistă hip-hop.

Premiul pentru cel mai bun artist masculin i-a revenit lui Justin Bieber, în timp ce Katy Perry a câştigat premiul pentru cel mai bun look şi cel mai bun videoclip pentru melodia „Dark Horse”.

Un invitat special al serii a fost actorul David Hasselhoff, care a apărut pe scenă îmbrăcat într-o fustă ecosaise (kilt) şi care a fost intens aplaudat de public, după ce a anunţat: ‘Sunt un scoţian adevărat, dar nu o să vă arăt’.

Veteranul cântăreţ de heavy metal Ozzy Osbourne, care a primit un premiu ce l-a ridicat la rangul de legendă internaţională, a declarat emoţionat „că este absolut incredibil”.

Alţi premiaţi au fost trupele de rock Linkin Park (cel mai bun artist rock), Calvin Harris (cel mai bun artist electro), Thirty seconds to Mars (cel mai bun artist de rock altenativ), 5 seconds of summer (revelaţia anului 2014) şi Enrique Iglesias (cel mai bun MTV World Stage).

Fanii şi-au ales artiştii preferaţi printr-un vot desfăşurat online. Gala din Glasgow a rememorat unele momente celebre ale premiilor MTV Europe Music Awards (VMA), care au debutat în 1994 la Berlin, şi care s-au bucurat în periplul lor european de prezenţa unor vedete şi trupe de prestigiu precum David Bowie, U2 şi Whitney Houston.

Ediţia VMA 2015 va avea loc la Milano aşa cum a anunţat artista Nicki Minaj la Mediolanum Forum. În această sală, oraşul modei a mai găzduit o dată premiile MTV europene, în anul 1998. Milano va încerca să repete succesul şi fastul acelei ediţii care s-a bucurat de prezenţa unor artişti şi trupe de valoare precum R.E.M., Madonna, Robbie Williams, Rammstein şi Manic Street Preachers, între alţii, şi cu celebrele Spice Girls printre laureaţi

stiri.tvr.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *