Concert Roxette, pe 17 mai 2015, la Arenele Romane din Bucuresti

Roxette va concerta, pe 17 mai 2015, la Arenele Romane din Bucuresti, aceasta fiind al treilea concert al trupei in Romania, dupa cel sustinut in 2011, la Bucuresti, si cel din 2012, la Cluj, informeaza organizatorii evenimentului, Emagic.

Noul turneu european marcheaza cea de-a 30-a aniversare a duoului suedez si va debuta pe 10 mai 2015, la Milano, urmand ca, o saptamana mai tarziu, trupa sa concerteze in Romania. Turneul va cuprinde 27 de spectacole programate in 18 tari.

„Este minunat sa revii pe scenele internationale. Feedback-ul primit din partea publicului de-a lungul acestor ani este coplesitor si abia asteptam sa-i reintalnim. Abia asteptam sa te revedem, Europa!”, au declarat membrii trupei Roxette.

Au trecut 25 de ani de cand single-ul „The Look” a intrat pe prima pozitie in US Billboard Singles Chart, in martie 1989. „Listen To Your Heart”, „It Must Have Been Love” si „Joyride” au ajuns, la randul lor, pe primul loc in clasamentele muzicale din Statele Unite ale Americii, subliniind astfel succesul celor doi artisti care aveau sa ramana cunoscuti in istoria muzicala drept una dintre cele mai mari si mai iubite trupe pop ale ultimelor decenii.

Dupa o lunga pauza in care solista Marie Fredriksson s-a refacut dupa lupta castigata impotriva cancerului, cei doi membri s-au reunit in 2011. „Charm School”, primul album inregistrat dupa revenirea pe scena, promovat de single-ul „She’s Got Nothing On (But The Radio)”, a reusit sa atraga din nou atentia fanilor, Roxette facand inca o data dovada faptului ca ramane una dintre cele mai apreciate trupe pop. A urmat un turneu impresionant care a reusit sa stranga peste 1,5 milioane de spectatori de-a lungul a 153 de concerte.

In luna octombrie, Roxette a pornit intr-un alt turneu pe care Marie Fredriksson si Per Gessle il intreprind in Rusia, Finlanda si tarile baltice, seria concertelor fiind prelungita cu noi show-uri in Australia si Noua Zeelanda.

incont.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *