AC/DC a lansat videoclipul piesei Play Ball

AC/DC a lansat videoclipul piesei „Play Ball”, regizat de David Mallet, piesa fiind primul extras pe single de pe viitorul album, „Rock or Bust”, pe care grupul îl va lansa pe 2 decembrie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Videoclipul piesei „Play Ball” a fost filmat la Londra, în luna octombrie, şi a fost regizat de David Mallet, care colaborează cu rockerii de la AC/DC de mai mult timp.

Single-ul „Play ball” se află în top 5 Active Rock şi pe prima poziţie la radio-ul Classic Rock. Într-o recenzie recentă, RollingStone.com a concluzionat că piesa este un cântec clasic AC/DC şi „nimic nu poate opri una dintre cele mai rock trupe”.

Albumul „Rock Or Bust” este valabil pentru precomandă pe ACDC. com şi în magazinele digitale. Fanii care vor precomanda albumul înainte de data lansării, 2 decembrie, vor putea descărca gratuit piesa „Play Ball”.

Materialul discografic pe care AC/DC urmează să îl lanseze conţine 11 piese produse de Brendan O’Brien şi mixate de Mike Fraser. Discul este al şaselea album după o pauză de şase ani de când AC/DC a lansat albumul „Black Ice”, care a ocupat prima poziţie în topurile din 31 de ţări şi a fost vândut în aproximativ opt milioane de copii în întreaga lume.

Trupa de hard rock AC/DC a fost înfiinţată la Sydney, în 1973, şi este formată din Brian Johnson (voce), Angus Young (chitară solo), Malcolm Young (chitară ritmică), Cliff Williams (bas) şi Phil Rudd (baterie).

Bogdan Enache, gandul.info

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *