Cora oferă clienţilor posibilitatea de a beneficia de reduceri prin intermediul unor cupoane printabile

Cora oferă clienţilor, începând din 17 noiembrie, posibilitatea de a beneficia de reduceri de preţuri prin intermediul unor cupoane printabile. Sistemul este foarte folosit în SUA, unde cumpărătorii economisesc în acest mod în jur de 30 de miliarde de dolari anual.

Sistemul implementat de americani prin care cumpărătorii economisesc anual în jur de 30 de miliarde de dolari ajunge, pentru prima dată, într-un lanţ de hipermarketuri. Retailerul franco-belgian Cora oferă clienţilor, începând de ieri, posibilitatea de a beneficia de reduceri de preţuri prin intermediul unor cupoane printabile, pe care le găsesc pe site-ul cuponreducere.ro. Discounturile sunt cuprinse între 1 leu şi 5,5 lei. Portalul este operat de Smart Coupon SRL, o firmă a grupului Wave Division SRL, una dintre cele mai importante companii ce activează pe segmentul publicităţii in store, care a încheiat un parteneriat cu Coupons.com, lider în domeniul digital couponing pe pieţele din SUA şi Europa.

Cum obţii reduceri la Cora

Pentru a putea beneficia de reduceri prin cupoane, clienţii trebuie să intre pe site-ul cuponreducere.ro, să îşi aleagă produsele pe care doresc să le achiziţioneze (de obicei produse alimentare sau nealimentare pentru nevoile zilnice) din lista celor prezente pe site, să intre în contul pe care şi l-au creat şi să printeze cupoanele de care au nevoie. Ulterior, vor fi nevoiţi să decupeze cupoanele şi să meargă cu ele în magazinele partenere Smart Coupon pentru a face cumpărături. Reducerea se va face la casă, prin prezentarea cupoanelor.Cupoanele pot fi folosite în toate magazinele partenere CuponReducere.ro, ce permit scanarea codurilor de bare. De asemenea, la achiziţionarea unui produs se poate folosi un singur cupon, dar un cupon poate fi printat fie o singura data, fie de mai multe ori, în funcţie de tipul campaniei.

Ce este în spatele sistemului

Reducerile prin cupoane sunt oferite de producătorii şi distribuitorii produselor / brandurilor listate în magazinele din comerţul modern şi sunt suplimentare celor existente în magazine. Astfel, membrii site-ului www.CuponReducere.ro vor beneficia de reduceri în plus faţă de cele pe care le găsesc în magazine. Concret, ca mod de lucru – producătorii sau distribuitorii de produse de larg consum pot oferi campanii de reduceri prin cupoane online, printabile, către consumatori, prin intermediul platformei www.CuponReducere.ro. Toate solicitările venite din partea producătorilor sunt propuse de echipa Smart Coupon către retailerii parteneri, care pot aproba sau nu campaniile respective. Ulterior, dacă retailerul este de acord cu propunerea producătorului, începe setarea cupoanelor de reducere. Pe scurt, CuponReducere.ro este punctul de legătură între branduri şi retaileri, oferind acestora un nou canal de promovare (pre-shopper marketing).

Ce beneficii are acest sistem

Dacă pentru consumatori beneficiile acestui sistem sunt evidente, aceştia putând economisi până la câteva sute de lei la un singur coş, pentru producători, distribuitori şi retaileri “afacerea cu cupoane” poate aduce o conectare cu consumatorii la un alt nivel decât prin promoţii simple de reducere, un trafic mai mare în magazine, vânzări suplimentare, promovare / vizibilitate pentru branduri, corelarea produselor promovate cu profilul cumpărătorilor, generarea de shopper insights, dar şi posibilitatea de monitorizare a rezultatelor campaniilor.

Alina Stanciu, economica.net

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *