Ana Gilca, fotomodel pentru Chanel si Kenzo: Unele modele nu mananca nimic timp de 3 zile

Moldoveanca Ana Gilca are un succes mare in lumea modellingului international. In exclusivitate pentru perfecte.md ea a marturisit cat de putin mananca modelele, ce diete drastice adopta si de ce isi pierd uneori cunostinta.

Ana Gilca este din Stauceni, insa de mai multi ani este stabilita la Londra, unde a reusit sa-si construiasca o cariera de succes in modelling. Moldoveanca reprezinta agentia Mandarina Models din Romania si a defilat pentru nume mari ca Chanel si Kenzo si a aparut in revistele Vogue, L’Officel si Marie Claire.

Ana ne-a marturist ca viata modelelor nu este chiar asa de luxoasa si usoara cum s-ar parea. Modelele sunt nevoite sa aiba mare grija de felul in care arata si adeseori sunt sfatuite sa mai scape de cateva kilograme: “Ne pun sa slabim pentru ca hainele arata mai bine pe fete slabe. Da eu slabesc, dar imi place mancarea. Cand e fashion week-ul mananc bine dar am grija ce mananc si fac multa sala.”

Am fost curioase sa aflam daca intr-adevar exista modele care nu prea mananca nimic zile intregi si se mai intampla sa-si piarda cunostinta: “Am o cunoscuta care timp de 3 zile nu a mancat nimic, o zi doar capsuni, apoi 3 zile iar nimic. Am alta care timp de o zi mananca doar varza. La unele prezentari stai o ora-doua, si acolo te intalnesti cu problema ca cineva a cazut, cineva a pierdut cunostinta, cineva se simte rau. “ ne-a spus Ana.

perfecte.md

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *