Anca Bucur, vicecampioană mondiala la Fitness America Championship

Anca Bucur, Miss Fitness Universe şi Sportiv, a câştigat în week-end-ul care a trecut la Las Vegas titlul de vicecampioană mondiala la categoria “Profesionişti” în cadrul Campionatului Internaţional „Fitness America”, una dintre cele mai importante şi totodată dure competiţii din industria fitness-ului mondial.

“Pentru mine este un rezultat foarte bun. Am muncit enorm şi mi-am dorit foarte mult să câştig. Am avut cea mai bună formă fizică de până acum si asta datorită nutriţiei şi programului de pregătire mult mai intens. Am primit sute de mesaje de încurajare, pentru care vă mulţumesc. Pentru 2015 am planuri şi mai mari!”, a declarat Anca Bucur.

“Fitness America Championship”, competiţie la care au luat parte peste 700 de concurenţi, a sarbatorit anul acesta un sfert de secol de la prima ediţie.

Românca Anca Bucur a participat la categoria “Profesionişti”, secţiune dedicată concurentelor deja calificate în urma caştigării unei competiţii importante, aşa cum a fost în cazul ei Miss Fitness Universe.

Florentin Dincă, puterea.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *