My Addiction, colecție de haine pentru bărbați, lansată de Lindsay Lohan

Lindsay Lohan va lansa o colecție de haine pentru bărbați pe care o va numi My Addiction, informează contactmusic.com.

Lindsay Lohan, foto: celebitchy.com

Articolele din această colecţie vor fi vândute cu preţuri de până la 29,95 de dolari şi au fost deja promovate prin intermediul unor fotografii publicate pe site-ul brandului Civil Clothing.

O sursă a dezvăluit pentru site-ul TMZ.com că noua colecţie vestimentară va fi comercializată exclusiv prin intermediul lanţului de magazine PacSun din Statele Unite, care a colaborat în trecut cu două vedete de reality-show, Kendall Jenner şi Kylie Jenner.

Lindsay Lohan urmează să se mute la New York în această lună, după ce a jucat într-o serie de spectacole de teatru pe West End, la Londra.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând apogeul în 2003 – 2004, când a jucat în filmele „Vinerea trăznită/ Freaky Friday” şi „Fete rele/ Mean Girls”.

Ulterior, Lindsay Lohan a fost prezentă mai mult în presă din cauza scandalurilor în care a fost implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, decât pentru reuşitele actoriceşti. Recent, actriţa a interpretat-o pe Elizabeth Taylor în lungmetrajul de televiziune „Liz and Dick”, care însă nu a fost receptat favorabil de critici.

Vedeta hollywoodiană, în vârstă de 28 de ani, care încearcă să revină în actualitate după şase ani de scandaluri, internări în clinici de dezintoxicare şi procese în instanţă, va lansa această linie vestimentară masculină în colaborare cu brandul Civil Clothing.

puterea.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *