Kate Moss își joacă propriul rol în adaptarea pentru televiziune a unei cărți a scriitorului David Walliams

Kate Moss va apărea în adaptarea pentru televiziune a uneia din cărțile scriitorului David Walliams, „The Boy In The Dress” (băiatul în rochie), care va fi difuzată de postul BBC One, în programul său de Crăciun, a informat vineri canalul public citat de EFE.

Kate Moss își joacă propriul rol de model într-o poveste fantastică în care îl ajută pe un băiat de 12 ani să-și împlinească visurile de a se refugia în lumea modei pentru a scăpa de monotonia vieții sale.

Adaptarea acestui roman din 2008 al scriitorului-actor David Walliams, ilustrată de cunoscutul desenator Quentin Blake, va fi transmisă a doua zi de Crăciun în Marea Britanie, zi cunoscută drept ‘Boxing Day’, ziua cadourilor.

Kate Moss, în vârstă de 40 de ani, își face apariția într-o rochie roșie semnată de creatoarea de modă britanică Vivienne Westwood, asortată cu o pereche de cercei cu diamante din colecția lui David Morris și purtând o pereche de pantofi ai creatorului spaniol Manolo Blahnik.

„Kate Moss a fost incredibilă în ziua de filmare, a fost un vis să lucrez cu ea, am fost toți încântați, mai ales mica noastră vedetă (protagonistul) Bill Kennedy”, a declarat o sursă a programului pe site-ul BBC. Potrivit lui Walliams, filmul are o distribuție de marcă, însă „cireașa de pe tort” este fără îndoială Kate Moss.

Mihaela Nicolaescu, agerpres.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *