Nicole Kidman a declarat că 2014 a fost cel mai dificil din viața sa

Nicole Kidman, foto: usmagazine.com

Nicole Kidman a declarat luni, la Sydney, că anul 2014 a fost cel mai dificil din viața sa din cauza decesului neașteptat al tatălui său în luna septembrie, scrie AFP.Ea a făcut această declarație cu ocazia premierei filmului de animație ‘Paddington’, în care și-a împrumutat vocea unuia dintre personaje.

Pentru mine, acest an va rămâne unul dintre cei mai grei pe care i-a avut familia mea. De fapt este cel mai greu, a mărturisit actrița pentru Daily Telegraph din Sydney, citat de AFP.

Tatăl lui Nicole, Antony Kidman, medic, a murit în septembrie, la Singapore, la vârsta de 75 de ani, în urma unei crize cardiace, în timp ce se afla în vizită la o altă fiică a sa, Antonia.

‘Vorbesc despre acest lucru pentru că îmi place ca, într-un anumit sens, el să rămână prezent. Dar /…/ durerea rămâne adâncă, familia noastră încă suferă mult’, a mai declarat actrița, pentru care anul 2014 nu a fost mai bun nici în plan profesional.

Lansat în septembrie, thrillerul americano-britanic ‘Before I Go to Sleep’, în care Nicole Kidman joacă alături de Colin Firth, a avut un debut slab, acumulând puțin peste 2 milioane de dolari, în ciuda faptului că a fost difuzat în 1935 de săli de cinema din întreaga lume, explică agenția franceză de presă.

Regizat de Rowan Joffe, pelicula a fost un nou eșec pentru Nicole Kidman după dezamăgitorul ‘Grace of Monaco’, în regia lui Olivier Dahan, care a primit critici negative și a fost fluierat la festivalul de la Cannes din acest an.

‘Paddington’ este povestea unui urs peruvian care odată ajuns la Londra încearcă să își găsească un cămin și o viață mai bună. Câștigătoare a unui Oscar, Nicole Kidman a declarat că a ales să joace în ‘Paddington’ pentru că a vrut să facă ceva ce le-ar putea plăcea fetițelor sale.

Nicole Kidman are două fete — Sunday, de șase ani, și Faith, de trei ani — cu actualul său soț, cântărețul Keith Urban. Ea mai are doi copii cu Tom Cruise.

Liviu Tatu, agerpres.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *