Emma Stone a fost declarata de revista Forbes cea mai profitabila actrita pentru studiourile de film

Emma Stone a fost declarata de revista Forbes, pentru al doilea an la rand, cea mai profitabila actrita pentru studiourile de film, pentru fiecare dolar pe care il primeste pentru prestatiile sale artista aducand, in schimb, venituri de 61,45 dolari, scrie Mediafax.

Locul al doilea al topului pe anul 2014 intocmit de revista Forbes a revenit actorului Dwayne „The Rock” Johnson, cu 31,10 dolari castigati pentru fiecare dolar cu care este platit, iar locul al treilea a revenit australianului Chris Hemsworth, cu 30,70 dolari.

Locul al patrulea al topului Forbes pe 2014 a revenit actorului Vin Diesel, care a adus 26,40 de dolari pentru fiecare dolar cu care a fost platit, iar vedeta francizei „Jocurile Foamei/ Hunger Games” Jennifer Lawrence a obtinut pozitia a cincea, cu 27,60 de dolari.

Actrita Kristen Stewart, cu 24,90 dolari castigati pentru fiecare dolar cu care este platita, a ocupat pozitia a sasea a topului Forbes, fiind urmata de George Clooney, pe locul al saptelea, cu 24,50 dolari.

Russel Crowe aduce un castig de 23 de dolari pentru fiecare dolar primit, fapt care il plaseaza pe locul al optulea in clasament, fiind urmat de Mark Wahlberg, cu 21,80 dolari, pe locul al noualea, si Christian Bale, cu 20,33 dolari castigati pentru fiecare dolar cu care este platit, pe locul al zecelea.

Topul Forbes a fost realizat pe baza castigurilor realizate de vedete pana in iunie 2014 si sunt luate in calcul doar ultimele trei filme in care actorii au jucat. Nu au fost luate in calcul productiile in care vedetele au roluri mici sau care au fost difuzate in mai putin de 2.000 de cinematografe. Datele oferite de Forbes sunt un raport dintre veniturile operationale ale filmelor in care vedetele au aparut si sumele cu care au fost platite pentru a juca in aceste productii.

incont.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *