Katie Redford, actriţa din „Coronation Street”, a fost concediată după ce producătorii au aflat că şi-a ascuns adevărata vârstă

Actriţa Katie Redford a fost concediată de producătorii serialului „Coronation Street”, după ce a minţit în legătură cu vârsta sa. Deşi avea 25 de ani în momentul desfăşurării audiţiilor, aceasta a afirmat că are doar 19 ani.

Actriţa Katie Redford, care interpretează rolul lui Bethany Platt în serialul „Coronation Street”, a fost concediată recent, după ce producătorii au aflat că şi-a ascuns adevărata vârstă.

Potrivit The Independent, artista a spus că are 19 ani atunci când a venit la audiţii. În realitate însă, Katie Redford avea 25 de ani la momentul respectiv. În plus, în momentul în care ar fi debutat pe micile ecrane în rolul unei adolescente de 14 ani, aceasta ar fi împlinit deja 26 de ani.

Totul a fost descoperit chiar de fanii serialului, care au găsit pe o Twitter mai multe fotografii de la petrecerea pe care Katie a organizat-o atunci când a împlinit 25 de ani.

Acum, echipa de producţie a „Coronation Street” organizează noi castinguri pentru a găsi o înlocuitoare pentru Katie Redford, mai precizează sursa citată.

Adriana Stanca, gandul.info

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *