Angajari la CNADNR. Ce posturi sunt disponibile

CNADNR a solicitat, prin proiectul de buget aferent acestui an, o suplimentare cu 7,5% a numărului de posturi, până la 6.491, şi vrea să angajeze ingineri, controlori de trafic, casieri taxare, muncitori calificaţi în mecanizare şi construcţii, economişti, consilieri juridici şi tehnicieni.

CNADNR argumentează necesitatea celor 456 de posturi noi atât prin extinderea sistemului informatic de emitere ş gestiune a rovinietei, prin suplimentarea numărului de camere amplasate la nivelul punctelor cu trafic intens pe drumurile naţionale şi autostrăzi, precum şi pe fondul redimensionării activităţii la nivelul direcţiilor regionale şi înfiinţării unor secţii de autostrăzi având în componenţă centre de întreţinere şi coordonare.

Respectivele centre se ocupă de coordonarea activităţilor de întreţinere vară-iarnă, monitorizarea traficului şi menţinerea siguranţei circulaţiei pe sectoarele de autostradă.

Un alt argument pentru creşterea personalului este organizarea unor agenţii de control şi încasare în puncte de trecere înfiinţate prin hotărâri de Guvern, la graniţa cu Bulgaria, Ucraina şi Serbia.

„Cele 456 posturi solicitate suplimentar asigură 81% din necesarul suplimentar generat de noile activităţi, restul urmând să fie asigurat prin redistribuirea de posturi din cadrul CNADNR”, a comunicat compania, la solicitarea MEDIAFAX.

După aprobarea bugetului pentru acest an, prin HG, CNADNR va scoate la concurs posturile pentru personalul vizat.

Ioan Dornescu, mediafax.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *