Kylie Minogue va juca în serialul de televiziune Young & Hungry

Kylie Minogue va juca în serialul de televiziune american „Young & Hungry”, în care va interpreta rolul iubitei personajului jucat de Jonathan Sadowski, afirmă presa internaţională, citată de contactmusic.com.

Artista pop va apărea în calitate de invitat special în două episoade din acest serial, în care va interpreta rolul jurnalistei Shauna, care se îndrăgosteşte de Josh, personajul interpretat de Jonathan Sadowski.

Dacă audienţele pentru acele episoade vor fi pe măsura aşteptărilor, atunci personajul jucat de Kylie Minogue ar putea avea o prezenţă constantă în serial, iar Shauna ar putea deveni „o rivală” a unei protagoniste a show-ului, Gabi, interpretată de Emily Osment.

Serialul „Young & Hungry” prezintă viaţa de zi cu zi a unui bogat şi tânăr antreprenor american, Josh, care o angajează pe postul de bucătar personal al său pe Gabi, o tânără care este blogger culinar. Dorind cu disperare să îşi păstreze noul loc de muncă, Gabi trebuie să îşi dovedească abilităţile în faţa lui Josh şi a asistentului său Elliot (interpretat de Rex Lee), care ar fi preferat un bucătar celebru pentru acel post. Serialul are la bază evenimentele reale din viaţa lui Gabi Moskowitz, o tânără care este blogger culinar din San Francisco.

Al doilea sezon al acestui sitcom american va debuta pe postul american ABC în luna martie.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian „Neighbours”. După succesul primelor două single-uri, „Locomotion” – care a ocupat primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni – şi „I Should Be So Lucky”, Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum „Where the Wild Roses Grow”, în duet cu Nick Cave, „Spinning Around”, „Kids”, în duet cu Robbie Williams, „On a Night Like This”, „Can’t Get You Out of My Head”, „In Your Eyes”, „Love At First Sight”, „Come Into My World”, „Slow” şi „I Believe in You” i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume şi numeroase premii. Artista a concertat la Bucureşti, în 2008, în cadrul turneului KYLIEX2008.

Florin Badescu, mediafax.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *