Milla Jovovich va interpreta rolul feminin principal într-un film fantasy

Milla Jovovich va interpreta rolul feminin principal într-un film fantasy care se va inspira din nuvelele scrise de romancierul american George R. R. Martin, autorul volumelor din seria „Cântec şi gheaţă şi foc”, pe baza cărora este creat serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”.

Milla Jovovich, vedeta francizei „Resident Evil”, va juca alături de actorul Justin Chatwin în acest film, o ecranizare a seriei de nuvele „In The Lost Lands”. Actriţa americană va interpreta rolul vrăjitoarei Gray Alys, care este angajată de o regină cuprinsă de disperare, pentru a merge într-un regat îndepărtat, Tărâmul Pierdut, cu scopul de a dobândi un dar rar, care îi va permite să îşi schimbe forma, informează contactmusic.com.

Cineastul german Constantin Werner va scrie scenariul filmului, inspirându-se din cele trei nuvele incluse de George R. R. Martin în volumul „In The Lost Lands”. Tot el va asigura şi regia acestui proiect cinematografic.

Filmările vor debuta în Germania, în a doua jumătate a acestui an.

„In The Lost Lands” va fi cel de-al doilea film de pe agenda de lucru a actriţei Milla Jovovich după ce va reveni pe platourile de filmare. În prezent, actriţa este însărcinată şi aşteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei cu regizorul Paul W. S. Anderson. Din acest motiv, Milla Jovovich a fost nevoită să întrerupă pentru câteva luni filmările de la următorul film din seria „Resident Evil”.

Jovovich şi soţul său, Paul Anderson, producătorul francizei cinematografice „Resident Evil”, mai au împreună o fetiţă, în vârstă de şase ani, pe nume Ever Gabo.

De origine ucraineană, Milla Jovovich este un fost manechin de succes care a reuşit apoi să îşi construiască o carieră în cinematografie, cu roluri în filme precum „Al cincilea element” şi cele din franciza „Resident Evil”, regizate de soţul ei. Milla Jovovich a jucat o gamă largă de roluri în filme precum „Întoarcerea la laguna albastră”, „Marea ameţeală”, „Hotelul de 1 milion de dolari”, „Păpuşa” şi „Ultraviolet”. Printre proiectele ei cinematografice recente se numără lungmetrajul „Stone”, în care a jucat împreună cu Robert De Niro şi Edward Norton, şi versiunea 3D a clasicului „Cei trei muschetari”, regizat de Paul W.S. Anderson, în care interpretează rolul Milady de Winter.

George Raymond Richard Martin, născut pe 20 septembrie 1948, cunoscut şi sub acronimul „GRRM”, este un scriitor american de literatură fantasy, horror şi science fiction, dar şi un apreciat scenarist şi producător de televiziune. A devenit celebru cu „Cântec de gheaţă şi foc”, seria sa fantasy de mare succes pe plan mondial, pe care televiziunea HBO a ecranizat-o în serialul „Urzeala tronurilor”. George R. R. Martin este coproducător executiv al serialului şi a scris un scenariu pentru câte un episoad din fiecare sezon al serialului. Revista Time l-a plasat pe scriitorul american în anul 2011 în „Time 100”, o listă anuală dedicată celor mai influenţi oameni din lume.

Florin Badescu, mediafax.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *