Jessica Alba, rănită în timpul filmărilor din Thailanda pentru filmul de acţiune Mechanic: Resurrection

Jessica Alba s-a rănit în timpul filmărilor din Thailanda pentru filmul de acţiune „Mechanic: Resurrection”, când o scenă de luptă nu a mers exact cum era plănuit, iar vedeta şi-a fracturat degetul mic de la un picior, potrivit contactmusic.com.

„Filmam pentru o peliculă de acţiune şi mi-am fracturat degetul mic. Mă luptam cu un tip uriaş. Tipul ăsta m-a trântit de câteva ori, dar m-am răzbunat destul de bine. L-am lovit în burtă de câteva ori pentru asta”, a declarat Jessica Alba.

Actriţa s-a chinuit să poarte pantofi cu tocuri înalte în cadrul unei apariţii promoţionale în emisiunea The Ellen DeGeneres Show, care a fost difuzată vineri, dar a mărturisit că îi este destul de greu să ascundă faptul că o doare piciorul.

„Nu ştiam dacă să port sau nu tocuri venind aici, pentru interviu, dar toată greutatea corpului este pe partea din faţă a piciorului. Doare foarte tare!”, s-a plâns actriţa.

Premiera filmului „Mechanic: Resurrection” este programată pentru anul 2016.

Jessica Alba, în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscută mai ales datorită apariţiei în filmele „Sin City/ Frank Miller’s Sin City” şi „Sin City: Am ucis pentru ea/ Sin City: A Dame to Kill For”. A mai jucat în pelicule precum „O familie de coşmar/ Little Fockers”, „Ucigaş în mine/ The Killer Inside Me”, „Cum să evadezi de pe Pământ/ Escape from Planet Earth” şi „Machete: Ucigaş meseriaş/ Machete Kills”.

Bogdan Enache, mediafax.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *