Angajari la Autoritatea de Supraveghere Financiară

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a scos la concurs cinci noi posturi de conducere, continuând astfel procedurile demarate în vara anului trecut în urma cărora au fost angajaţi patru directori.

Cele cinci posturi de conduce­re scoase ieri la concurs, la care pot participa atât persoane deja angajate ale ASF, cât şi din afara autorităţii, sunt director al Direcţiei de supraveghere şi control, sectorul asigurări – reasigu­rări; director al Direcţiei financiar-administrative; şef al Serviciului de Supraveghere prudenţială, Direcţia supraveghere şi control, sectorul instrumente şi investiţii financiare; şef al Serviciului de management al portofoliului proiecte (PMO), Direcţia Operaţiuni şi IT (COO) şi şef al Serviciului Administrativ şi Logistică din cadrul Direcţiei financiar-administrative.

Potrivit ASF, acest demers se înscriere în politica de recrutare şi selecţie a personalului ASF, care presupune echilibru şi competitivitate în procesul de selecţie, dar şi deschiderea către piaţă pentru atragerea celor mai buni profesionişti. Totodată, politica de recrutare asigură termeni corecţi de angajare, oportunităţi de dezvoltare în cariera profesională, precum şi recompense echitabile bazate pe contribuţia angajaţilor la succesul organizaţiei.

”Procesele de recrutare şi selecţie pentru ocuparea posturilor din cadrul Autorităţii sunt bazate exclusiv pe merit.

ASF este o instituţie de excelenţă, cu o responsabilitate ridicată faţă de pieţele pe care le reglementează şi de aceea căutăm specialişti de înaltă ţinută morală şi profesio­nală”, a declarat Mişu Negriţoiu, preşedintele ASF.

Procedura de concurs poate fi consultată pe site-ul www.asfromania.ro la secţiunea Cariere.

Dosarul de candidatură poate fi transmis doar în format electronic, la adresa [email protected], până la data de 18 februarie 2015, ora 17,00, acesta urmând să conţină formularul de candidatură; CV-ul ataşat; scrisoarea de motivaţie; scrisoare/scrisori de recomandare de la persoane care cunosc trecutul profesional al candidatului; copie a actului de identitate al candidatului;

„ Nu se admit decât dosare complete de candidatură”, notează ASF.

Afrodita Cicovschi, curierulnational.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *