Angajari la Autoritatea de Supraveghere Financiara: Salariile sunt intre 3.000 si 7.000 de euro/luna

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunţat că un număr de 68 de persoane s-au înscris pentru cele cinci posturi de conducere scoase la concurs.

Salarii la Autoritatea de Supraveghere Financiară. Foto ©Shutterstock

Salariile pentru aceste poziţii ar porni de la 3.000 de euro pe lună şi pot ajunge şi la 7.000 de euro pe lună, potrivit unor surse din piaţă.

Pentru cele cinci posturi de conducere s-au putut înscrie atât actuali angajaţi ai ASF, cât şi persoane din afara instituţiei. Pe­rioa­da de depunere a dosarelor a expirat vi­neri, 20 februarie, iar începând de ieri, 23 februarie, şi până pe vineri, 27 fe­bruarie, se desfăşoară la sediul ASF inter­viul de evaluare a competenţelor şi abilităţilor personale ale candi­da­ţilor pe aceste posturi.

Pentru poziţia de director al Direc­ţiei supraveghere şi control, sec­to­rul asi­gurări – reasigurări, ASF a pri­mit 15 candi­daturi, iar pentru po­ziţia de di­rector la Direcţia finan­ciar – adminis­tra­tivă au fost înregistrate şapte can­di­da­turi. Poziţia de director este imediat sub cea a vice­pre­şedin­ţilor de sector. Po­ziţia inferioară direc­torului este cea de şef serviciu.

Roxana Pricop, zf.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *