Google Now ştie în permanenţă unde te afli, unde te duci, la ce oră termini programul de muncă şi chiar informaţii private din e-mail

Google Now se află la limita dintre o aplicaţie invazivă şi una extrem de utilă. Această aplicaţie Google ştie în permanenţă unde te afli, unde te duci, la ce oră termini programul de muncă şi chiar informaţii private din căsuţa de e-mail. Totuşi, din când în când Google adaugă şi funcţii care să nu declanşeze paranoia utilizatorilor. De exemplu, cea mai recentă actualizare a serviciului marchează pe hartă în timp real puncte de interes pe ruta pe care te afli.

Primele puncte de interes care sunt marcate automat sunt benzinăriile. Google Now va folosi direcţia în care te deplasezi, cât şi viteza pentru a prezice ruta pe care o urmezi. Astfel, va oferi notificări despre locaţia benzinăriilor apropiate de drumul parcurs.

De asemenea, în cazul în care utilizatorul foloseşte Google Maps pentru indicaţii turn-by-turn, Now va şti unde mergeţi şi va marca pe hartă benzinăriile. Se pare că acest card apare doar atunci când deplasarea se face într-un vehicul şi nu atunci când utilizatorul merge pe jos.

Cătălin Niţu, go4it.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *