Fosta Fabrica Flaros devine WASP – Working Art Space and Production, spatiu pentru concerte live

WASP – Working Art Space and Production, spatiul cultural alternativ conceput si coordonat de catre Asociatia 4Culture, deschide sambata, 7 martie 2015, orele 21:00, seria concertelor live.

Sofisticatii Pixels si hipsterii de la Poetrip sunt primii artisti care vor sustine concerte in acest spatiu. Bogdan Serban, bine-cunoscut pentru emisiunea Guerrilla Logout de la RADIO GUERRILLA, alaturi de Alexandru Anghel, se vor ocupa de muzica pana dimineata in zori.

Poetrip

Situat in fosta Fabrica Flaros din Bucuresti (Strada Ion Minulescu Nr. 67-93), WASP – Working Art Space and Production a gazduit de-a lungul timpului mai multe editii ale Festivalului International de Dans Contemporan si Performance – eXplore dance festival, dar si alte proiectele de dans contemporan si performance, workshopuri, ateliere si spectacole de teatru initiate de catre Asociatia 4 Culture.

Biletele se vor putea  achizitiona in seara evenimentului, la pretul de 20 lei.

Trupa Pixels a fost infiintata la sfarsitul lui 2006 si de atunci au lansat doua albume: Fire Exit 2008 – Lastrada Music si TKOVCTRL 2012- productie independenta realizata in colaborare cu Control Club.

In cei opt ani de activitate, PIXELS au trecut in CV concerte cu UNKLE, Sofa Surfers si Sophie Ellis-Bextor si nenumarate concerte de club.

Desi au experimentat multe sound-uri, „ce s-a pastrat intotdeauna la Pixels este nevoia de a fi diferiti, intr-un peisaj muzical disco-pop-rock complex, de a nu face ce au mai facut altii. Ne place sa credem ca la Pixels am fost mereu „altfel”, indiferent de cati dintre cei care ne asculta inteleg asta” – Catalin Rulea

Din 2012, Pixels canta in formula: Andreas Aron (vocal, bass), Catalin Rulea (vocal, chitara, synth), Tudor Popescu (tobe), Liviu Iancu (synth), Irina Creanga (backing vocal).

Poetrip nu canta, spune ce are de spus, simte ce are de simtit, bea ce este de baut, iubeste ce e de iubit si pleaca acasa, unde o ia de la capat.  S-a mai spus ca n-ar fi cum s-ar povesti, ca n-ar face ce-ar trebui, dar important e ce este, nu ce nu este. Important e ca este si se bucura ca este, iar cine are receptori sa primeasca, se simte invaluit.
Poetrip se prosteste, Poetrip se hlizeste, Poetrip se tripeaza prost, dar zambeste, Poetrip se intinde ca branza in mamaliga fierbinte si e atat de elastic ca nu se taie nici cu furculita, nici cu cutitul. E prea moale sa-l injunghii, e prea alunecos sa-l strangi de gat, e prea vesel ca sa-l certi, e prea usor ca sa-l scufunzi in noroi, e prea relaxat ca sa castige concursul. Se intinde si se preface la infinit, te ia de gat ca un prieten din clasa a patra dupa un meci de fotbal si-ti linge sudoarea de pe frunte.

Poetrip: Oana Maria (voce, keyboard), Stefan Botezatu (chitara/bass), Andrei Grigore (chitara/bass), Alex Bala (rhythm).

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *