Pinterest plănuiește să introducă o funcție ce va permite utilizatorilor să facă cumpărături direct de pe site

Rețeaua socială Pinterest plănuiește să introducă o funcție ce va permite utilizatorilor să facă cumpărături direct de pe site. Informația a fost dezvăluită de surse citate de ZeeNews.

Astfel, Pinterest ar putea avea în curând un buton prin care utilizatorii vor putea comanda produsele despre care se postează pe rețeaua de socializare, fără a părăsi site-ul. Compania va lansa această funcție în următoarele 3-6 luni. Totuși, la început, este posibil ca doar câțiva utilizatori să o poată folosi.

De tranzacțiile realizate pe Pinterest se va ocupa start-up-ul Stripe din San Francisco, care are contracte în acest sens și cu Facebook și Twitter.De curând, compania condusă de Mark Zuckerberg a anunțat că va adăuga o nouă funcție și va permite utilizatorilor să vândă și să cumpere produse direct din grupurile în care sunt înscriși.

Pinterest are peste 70 de milioane de utilizatori din toată lumea, însă este pe departe de a fi cea mai populară rețea de socializare, având în vedere că Facebook are peste un miliard de conturi.

stiri.tvr.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *