Sinead O’Connor a anunţat pe Facebook că nu va mai interpreta piesa Nothing Compares 2U

La 25 de la lansarea hitului „Nothing Compares 2U”, cântăreaţa Sinead O’Connor a anunţat că nu va mai interpreta această piesă. Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, artista a explicat că nu se mai identifică cu mesajul respectivului cântec. ” Nu mă pot preface. Nu am fost învăţată să fac asta”, a explicat ea.

Cântăreaţa irlandeză Sinead O’Connor le-a dat recent o veste proastă fanilor săi. Artista în vârstă de 48 de ani a anunţat prin intermediul unui mesaj publicat pe o reţea de socializare că renunţă să mai cânte piesa care a făcut-o celebră, „Nothing Compares 2U”.

„Ok, a venit timpul să încetez să mai interpretez Nothing Compares 2U. Principiul după care am fost educată să mă conduc în calitate de artist este acela ca niciodată să nu cânt un cântec cu care nu mă identific din punct de vedere emoţional”, a scris Sinead O’Connor pe pagina sa de Facebook.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//web.archive.org/web/20160310060435/https://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Post by Sinead O’Connor.

„După 25 de ani în care am tot cântat-o (piesa „Nothing Compares 2U”, n. red), în urmă cu aproximativ nouă luni am epuizat în cele din urmă resursele interioare pe care le foloseam pentru a aduce emoţie în acest cântec. Nu vreau ca publicul care vine la un concert de-ale mele să fie dezamăgit nu că îl aude, aşa că am decis să anunţ acest lucru aici. Dacă ar fi să cânt această piesă doar ca să mulţumesc audienţa, ar însemna să nu îmi mai fac meseria aşa cum trebuie, pentru că meseria mea presupune să fiu deschisă din punct de vedere emoţional. Aş minţi. Aţi primi o minciună. Treaba mea este să vă arăt onestitate. Sunt educată într-un mod onest. Nu mă pot preface. Nu am fost învăţată să fac asta. Am încetat, de-a lungul anilor, să cânt şi alte piese din acelaşi motiv”, a adăugat artista.

Adriana Stanca, gandul.info

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *