Nubian Skin face un bussines bun pe internet vânzând lenjerie de corp adaptată diferitelor tonuri de piele

Firma Nubian Skin triumfă pe Internet vânzând lenjerie de corp adaptată diferitelor tonuri de piele. Designerul de încălțăminte Christian Louboutin sau industria cosmetică au înțeles de mai mult timp necesitatea de a redefini culoarea pielii, relatează cotidianul spaniol El Pais.

Nubian Skin s-a născut la sfârșitul anului trecut și se bucură deja de aprecierea lui Kerry Washington, de sprijinul gigantului e-commerce Asos și de admirația celor peste 30.000 de persoane care îi urmăresc cu atenție noutățile pe Instagram. A înregistrat într-un timp-record mai multe reușite, deosebit de revelatoare pentru o firmă care face numai sutiene, chiloți și ciorapi. Succesul său rezidă în diversitatea de tonuri. Firma redefinește culoarea pielii și aspiră să creeze atâtea varietăți de ‘nude’ câte tonuri ale pielii există.

‘Ideea s-a născut din frustrare’, explică, pentru revista S Moda, Ade Hassan, alma mater a brandului. ‘Pentru majoritatea femeilor este ușor să găsească lenjerie de corp care să se confunde cu pielea, însă pentru femeile de culoare această opțiune nu există. Era imposibil să-mi cumpăr ciorapi în ton cu picioarele mele și îmi pierdeam din look purtând unii de culoare neagră. Aveam nevoie de un produs pe care nu îl puteam găsi în magazine, astfel că m-am decis să-l creez’, adaugă Ade Hassan.

Zis și făcut. Ade Hassan și-a abandonat activitatea din sectorul finanțelor și și-a lansat în octombrie 2014 firma de lenjerie Nubian Skin. Efortul unui an întreg de probe de culoare a fost recompensat. Kerry Washington nu a întârziat să comenteze pe contul său de Twitter că acest brand i se părea ‘impresionant’, dar au adus elogii și alte celebrități precum actrița Thandie Newton sau cântăreața de soul Beverley Knight. Un bun început pentru o firmă necunoscută. ‘Primim e-mail-uri de la femei din toate colțurile lumii numai pentru a ne mulțumi’, relatează Hassan.

Pepa Sița, agerpres.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *