Tulcea: Taxa pentru permisul de acces in Biosfera Deltei Dunarii se poate face la un bancomat special instalat

Gata cu cozile pentru permisul de acces in Biosfera Deltei Dunarii sau pentru cel de pescuit.

De azi inainte, turistii pot plati taxele la un bancomat special instalat, astfel incat nimeni sa nu mai depinda de programul de la ghiseu! Toata operatiunea dureaza doar cateva minute.

In mai putin de doua minute, un turist si-a obtinut permisul de pescuit pe un an. Altadata – spune el – isi incepea vacanta cu o asteptare la coada, pentru a plati aceeasi taxa. Bancomatul instalat in Tulcea functioneaza non-stop, asa ca nimeni nu mai depinde de programul de la caserie.
Turist: „Este foarte util pentru turistii care vin dupa ora 16:00, sambata, duminica, este perfect.”

Noua metoda de plata i-a incantat pe turisti, mai ales ca de acum inainte nici greselile nu se mai pot strecura in permisele de pescuit. Iar acest turist din Prahova vorbeste din experienta.

Turist: „Iti ieri ceva original. Anul trecut a mai gresit o litera. In loc de Niculae a scris Nicolae si la o adica te poate… si nu e corect…”
Una peste alta, aparatul isi dovedeste utilitatea si in ceea ce priveste bugetul rezervatiei, care ar putea creste in viitor.

Lucian Simion, guvernatorul Rezervatiei Biosferei Deltei Dunarii: „Din cauza greutatii cu care se eliberau aceste permise am pierdut in jur de 30-40 la suta din incasarile care ar fi putut sa vina la rezervatie.”

Pana la sfarsitul anului, alte aparate urmeaza sa fie montate la Jurilovca si Mihai Viteazu, doua localitati de unde foarte multi turisti isi incep vacantele in Delta Dunarii.

stirileprotv.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *