Manu Chao concertează la Blaj aLive, pe 6 iunie

Manu Chao este headliner-ul zilei de sâmbătă, 6 iunie, pe Freedom Stage la Blaj aLive. Manu Chao completează cel mai bun line-up al festivalului de până acum, alături de Matisyahu, Subcarpați, Sunrise Avenue, Unkle Sounds și alți artiști invitați la marea adunare de pe Câmpia Libertății din 5 și 6 iunie 2015.

Un luptător cultural, renumit pentru dedicare socială și cosmopolitism creativ chiar și în cele mai cunoscute cântece, Manu Chao a devenit unul dintre cei mai influenți muzicieni din istoria recentă, cu prestații live aclamate pe cinci continente. Manu Chao se inspiră din cultura de stradă și din momentele trăite în diverse țări sau de diverse naționalități. În piese ca Me gustas tu, Welcome to Tijuana, Je ne t’aime plus, Bongo bong, muzica sa multiculturală și multilingvistică este un cocktail de rock, reggae, punk, ska, cu sunete și ritmuri adunate de pe tot globul, cântând în engleză, spaniolă, franceză, italiană sau altele, mixându-le uneori în același cântec.

Manu Chao a fost un binecunoscut membru al scenei pariziene de muzică alternativă, cântând în trupe ca Hot Pants și Los Carayos. Chao și-a lansat primul album solo  “Clandestino” în 1998, cu un succes internațional răsunător. Al doilea album al său, “Próxima Estación: Esperanza”, în colaborare cu Radio Bemba Sound System, a fost lansat în 2001 și a fost de asemenea un mare hit. Au urmat „Sibérie m’était Contéee”, primul album în întregime în limba franceză și “La Radiolina”. În ultimii ani, mai multe sute de mii de oameni din întreaga lume s-au bucurat de Manu Chao La Ventura live într-un show plin de energie.

Regele Bongo este un artist inspirat, creativ și dedicat, acompaniat de La Ventura, însemnând Madjid la chitară, Philippe Teboul la tobe și Gambeat la bass, așa cum au fost în proiectele precedente Radio Bemba sau Mano Negra. Pregătiți-vă să cântați și să dansați la Blaj aLive cu Manu Chao La Ventura pe cele mai cunoscute piese ale sale, precum și pe cele mai recente cântece, neînregistrate încă.

Abonamentele pentru Blaj aLive costă 70 lei, iar abonamentele de festival cu acces inclusiv în camping vor costa 120 lei, până la sfârșitul lunii aprilie. În zilele festivalului, abonamentele vor avea prețul de 90 de lei pentru festival și 140 de lei pentru acces în festival și camping. Biletele sunt disponibile pe blajalive.ro/bilete și în rețelele Eventim și Myticket, inclusiv magazinele Diverta și Germanos.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *