Romania, nominalizata intre 19 tari in care vizitatorii pot vedea cele mai frumoase femei din lume

Romania a fost nominalizata de catre un important expert mondial al turismului medical si consultant de asistenta medicala, dr. Prem Jagyasi, intre 19 tari in care vizitatorii pot vedea cele mai frumoase femei din lume, scrie news.thaivisa.com.

Dr. Prem a publicat pe site-ul celebrului sau ghid turistic „Dr Prem’s Travel and Tourism Guide” articolul cu titlul „Tarile pe care le puteti vizita pentru a vedea cele mai frumoase femei din lume”.El a facut remarca potrivit careia tarile cu cele mai frumoase femei din lume au fost puse in acest ghid intr-o ordine aleatorie si a comentat ca „fiecare femeie este frumoasa, indiferent de tara in care traieste”. Expertul a precizat, totodata, ca va respecta opinia oricui percepe frumusetea in mod diferit, relateaza Agerpres.

Site-ul sau de calatorie si ghidul de turism au enumerat in aceasta lista Ucraina, Suedia, Thailanda, Bulgaria, Rusia, Olanda, Liban, Polonia, India, Brazilia, Italia, Canada, Serbia, Coreea de Sud, Croatia, Columbia, Argentina, Etiopia, Romania.

Femeile din Romania au fost descrise in acest ghid ca fiind elegante, cultivate, harnice, grijulii, cu atitudine pozitiva, intelegatoare, feminine si promotoare ale valorilor traditionale, avand tot ceea ce un barbat cauta cand isi alege o sotie. Ele sunt recunoscute pentru inteligenta lor nativa si pentru faptul ca acorda prioritate in viata culturii si dezvoltarii personale, mai scrie dr. Prem.In ceea ce priveste Ucraina, enumerata prima in aceasta lista, el a scris ca cele mai bune locuri din tara pentru a surprinde adevarata frumusete a femeilor sunt Kiev, Odesa si litoralul Marii Negre.

Suedia, a doua enumerata, este considerata tara cu cei mai aratosi barbati si femei din intreaga lume. Femeile din aceasta tara sunt literalmente uimitoare, potrivit dr. Prem, care le descrie ca fiind inalte, zvelte, blonde cu ochi albastri, inteligente, prietenoase si extrem de educate.
Thailanda, a spus el in ghidul de calatorie, poate fi cunoscuta pentru natura, cultura si ospitalitate sa, dar si pentru femeile frumoase, care sunt timide, insa extrem de prietenoase si romantice.

Dr. Prem este autor si editor renumit de ghiduri turistice si de dezvoltare personala, el conducand, de asemenea, si o retea de 50 de website-uri de nisa care atrag milioane de cititori din intreaga lume. În prezent, el furnizeaza servicii de consultanta independente si face training pentru diverse guverne si mari organizatii de asistenta medicala si investitii, mai noteaza news.thaivisa.com

stirileprotv.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *