Vacanta cu iahtul de 1 Mai. Cat te costa sa inchiriezi un iaht

De 1 Mai, va propunem sa simtiti gustul libertatii absolute, nu pe plaja, ci in largul Marii Negre, intr-o croaziera pe iaht.

Este un concept inedit, lansat anul acesta pe litoralul romanesc care le ofera turistilor o alta modalitate de distractie: ziua vor naviga in larg, iar noptile vor dansa pe ponton. Trebuie sa stiti insa ca locurile sunt limitate iar pentru un astfel de sejur va trebuie neaparat rezervare.La 23 de ani, Andreea stie foarte bine care este reteta unui 1 Mai de vis. Pe langa detaliile clasice -soare, mare si distractie, pentru anul acesta i-a venit ideea sa adauge savoare vacantei cu o petrecere pe iaht.

A conceput un pachet pentru o zi care cuprinde o croaziera pe de trei ore, de la Limanu la Vama Veche, iar seara se va incheie cu o petrecere marinareasca, pe ponton. Pretul este de 250 de lei de persoana, include plimbarea, bufetul suedez si doua cocktailuri cu rom.

Va puteti caza in statiuni sau chiar la hotelul din marina Limanu, unde o camera costa 240 de lei pe noapte. Sebastian este din Bucuresti si a dat o fuga pana la mare pentru o repetitie generala:”Cu schijetul mai iesim, cu barcile cu motor mai iesim, dar cu velierul este alta senzatie. Te folosesti de vant, de forta naturii, este accesibil. As da nisipul pe mare cu cea mai mare placere. Sper sa ne si bronzam. Party-ul o sa inceapa de pe barca o sa o tinem intr-un party continuu.”

Daca vreti ca vacanta de 1 Mai din acest an sa devina de neuitat, luati-va prietenii si inchiriati un iaht cu panze. Fie ca alegeti o croaziera de cateva ore sau de cateva zile, tarifele sunt accesibile iar conditiile sunt asemanatoare cu cele ale unui hotel de 3 sau 4 stele. De altfel, vremea i-a facut pe multi proprietari de ambarcatiuni sa-si scoata „comorile” pe mare mai ales ca au acum si porturi moderne pentru vase de agrement in Tomis, Constanta, Limanu si Eforie.

La 57 de ani acest lup de mare a navigat o viata intreaga pe apele din intreaga lume. A tras cu ochiul la cei cu experienta din Grecia, Turcia sau Italia si si-a deschis, aici, propria afacere: „Marea iti ofera un grad de libertate extraordinar, un grad de relaxare deosebit, uneori si putina adrenalina. Iahtul acesta are 11 locuri de cazare/, 2 bai, bucatarie complete, apa calda, deci sunt toate conditiile”, a spus Nicolae Leoca, proprietar firma ambarcatiuni.

Sejurul dureaza 2 zile. Plecarea este pe 1 Mai din marina Limanu, se innopteaza in portul Tomis, iar pe 2 mai turistii petrec inca o zi pe mare. Pranzul se va lua la Eforie. Intregul pachet costa 100 de euro de persoana Daca aveti noroc, puteti vedea si delfinii, care in aceste zile, isi fac de cap bucurosi si ei de soare si de primavara.

stirileprotv.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *