Bucharest Fashion Week: Andreea Mitu a urcat pe podium

Prezentarea de modă „Campionii“, semnată de Adela Diaconu şi Ciprian Vaida, a adunat nume răsunătoare din sportul românesc.

Evenimentul organizat în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, la Ambasad’Or, i-a strâns împreună pe eroul Stelei de la Sevilla, Helmuth Duckadam şi soţia sa, Alexandra, revelaţia momentului în tenisul românesc, Andreea Mitu, campioana europeană şi mondială la atletism Monica Iagăr, gimnasta de talie mondială Monica Roşu, cea mai bună canotoare a secolului XX, Elisabeta Lipă, una dintre cele mai mari campioane ale României la atletism, Doina Melinte şi inegalabilul Ilie Năstase.

Evenimentul s-a bucurat şi de prezenţa vedetei Dana Săvuică, promiţătorului model Rebeca Prodan, fiica Anei Maria Prodan şi topomodelelor internaţionale Claudia Neghina şi Ioana Francia. Cei care au defilat pe podium s-au bucurat de ropote de aplauze din rândul publicului, printre care s-au aflat actriţa Claudia Motea şi medicul dermatolog Panagiotis Vogiatzis. O apariţie strălucitoare şi deosebit de aplaudată a fost a Andreei Mitu, tânăra jucătoare de tenis fiind declarată de cei prezenţi în sală ca fiind cea mai frumoasă apariţie din prezentarea de modă.

Iulian Anghel, adevarul.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *