Taylor Swift are 14 nominalizări la Premiile Billboard 2015

Taylor Swift și-ar putea adăuga un alt premiu la colecția sa de trofee. Swift are 14 nominalizări la Premiile Billboard 2015, care vor fi transmise duminică seară, începând cu ora 19.00 locală, de postul american de televiziune TNT, relatează ziarul mexican El Universal.

‘Important la aceste premii este că nu există niciun juriu, aici este vorba de cine a vândut mai mult și a fost difuzat de mai multe ori la radio”, a declarat pentru El Universal, Tamara Vargas care va prezenta în Mexic ceremonia premiilor Billboard 2015 desfășurată la Grand Garden Arena din Las Vegas.

Printre nominalizați la premiile Billboard de anul acesta se află de asemenea Sam Smith și Iggy Azalea, care au triumfat și la premiile Grammy. Ceremonia va include recitaluri ale artistei Mariah Carey, trupei Van Halen, Nicki Minaj, Wiz Khalifa și grupului de rock alternativ Imagine Dragons, printre alții.

Covorul roșu așteaptă și marile surprize vestimentare ale serii. Artiștii nu au inhibiții și sunt destul de creativi, iar mulți dintre ei vor impresona prin creațiile unor designeri renumiți, a declarat prezentatoare mexicană. Tamara Vargas speră astfel ca vedete, precum Niki Minaj sau Madonna, să dea dovadă de originalitate printr-o creație îndrăzneață.

Taylor Swift cu albumul său „1989” conduce clasamentul cu 14 nominalizări, între care și cea pentru cea mai bună artistă pop a anului. Ceremonia va fi prezentată de rapperul Ludacris, alături de top-modelul Chrissy Teigen.

Ediția din 2014 a depășit cu 1,2 milioane de persoane numărul spectatorilor din 2013, devenind astfel cel mai vizionat eveniment muzical din ultimii 13 ani.

Mihaela Nicolaescu, agerpres.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *