Susan Sarandon: Nu caut dragostea în mod activ, însă, dacă apare o persoană, sunt deschisă ideii de vârstă, culoare, chiar gen

Susan Sarandon s-a declarat deschisă ideii de a avea o relaţie cu o femeie, mărturisind că astfel „cresc şansele de a găsi un partener potrivit”, informează contactmusic.com.

Starul în vârstă de 68 de ani s-a despărţit în luna martie de Jonathan Bricklin, în vârstă de 38 de ani, după o relaţie de şase ani.

Bricklin a mărturisit recent că s-a chinuit să trăiască în umbra lui Sarandon, iar actriţa spune că, în prezent, îşi caută un partener de viaţă care să poată face faţă presiunilor provocate de celebritatea de care se bucură.

Sarandon spune că este pregătită să ofere o şansă inclusiv unei femei.

Actriţa a declarat în talk-show-ul american „The View”, de pe postul TV ABC: „Nu caut dragostea în mod activ, însă, dacă apare o persoană, sunt deschisă ideii de vârstă, culoare, chiar gen. Cresc şansele, nu-i aşa?”.

În ceea ce priveşte calităţile pe care le caută la un partener de viaţă, aceasta a spus: „Cineva căruia să nu-i fie greu să fie cu mine şi, când oamenii vin să-mi spună ‘Oh, îmi place munca ta’, să nu găsească acest lucru ca fiind o problemă”. „Cineva care să fie pasionat de ceea ce face şi căruia să-i placă ceea ce face. Cineva care să fie deschis, aventuros, să călătorească şi să fie amuzant, spiritual, dar nu neapărat religios”, a mai spus aceasta.

Înainte de Bricklin, Susan Sarandon a avut o relaţie care a durat peste 23 de ani cu actorul Tim Robbins, de care s-a despărţit în decembrie 2009.

Cei doi actori au împreună doi fii – Jack şi Miles.

Actriţa americană Susan Sarandon, nominalizată de cinci ori la premiul Oscar, a primit în această distincţie în 1996, pentru rolul principal din „Culoarul morţii/ Dead Man Walking”. Susan Sarandon este, de asemenea, o susţinătoare a campaniilor pentru drepturile omului şi a militat în ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actriţa s-a opus în mod public, în 2003, campaniei militare americane din Irak.

gandul.info

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *