Dong Lei a intrat in Guinness World Records la categoria cele mai lungi picioare din modeling

O tanara din Beijing, in varsta de 20 de ani, ar putea intra in Cartea Recordurilor ca fiind modelul cu cele mai lungi picioare din lume. Dong Lei are o inaltime de 1,82 metri, iar picioarele sale masoara 115 centimetri, echivalentul staturii medii a unei chinezoaice in varsta de 7 ani.

Inca din 1999, titlul Guinness Book la categoria cele mai lungi picioare din modeling este detinut de nemtoaica Nadja Auermann, ale caror membre inferioare masoara 120 de centrimetri. Intre timp, berlineza de 44 de ani s-a retras din activitate. Frumoasa Dong, care abia a terminat liceul, a fost remarcata pentru “cataligele” sale in reality show-ul “I Supermodel”, varianta chineza a “Next Top Model”, devenind apoi populara sub porecla de “TUI TUI”, adica fata cu picioare lungi. “Este ceva in gena noastra.

Tata are 1,86 metri inaltime, iar mama 1,72 m, dimensiuni mult peste limita obisnuita in aceasta parte de lume”, spune Dong. In 2012, la recomandarea prietenilor, tanara din Beijing a inceput sa participe la concursuri de moda, iar apoi a semnat cu o agentie de modeling, reusind sa traiasca pe picioarele ei. Potrivit Guinness World Records, rusoaica Svetlana Pankratova, fosta jucatoare de baschet, este femeia cu cele mai lungi picioare de pe planeta, ele masurand 131,8 cm.

Mihai Koblenko, enational.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *