Cum a fost la Blaj aLive 2015

Duminică dimineață, Michael Mayer în persoană a redus controlul volumului la zero pentru a încheia cea de-a treia ediție Blaj aLive, într-o notă super optimistă. Peste 14.000 de oameni din toată țara au venit pe Câmpia Libertății pentru două zile de muzică variată, voie bună și mult soare.

The art of Camping – Blaj aLive 2015. Foto © Cristian Vasile Castigatorii la Red Bull Art of Camping 2015. Foto © Cristian Vasile The art of Camping – Blaj aLive 2015. Foto © Cristian Vasile

A fost cea mai bună ediție de până acum și va rămâne în istorie pentru stabilirea unui nou record de oameni prezenți simultan pe câmpie, în ultimul deceniu. Organizatorii își propun să dezvolte proiectul până la cifra stabilită în timpul Marii Adunări Naționale de la Blaj, dar în condiții de festival cu servicii optime pentru toți participanții.

Manu Chao a susținut aici probabil unul dintre cele mai bune concerte ale sale într-o atmosferă perfectă pentru misiunea sa artistică: promovarea libertății și egalității între oameni. Dacă Manu Chao a fost chiar headlinerul Blaj aLive Festival 2015 și s-a integrat superb în energia Câmpiei Libertății, Matisyahu, Sunrise Avenue, UNKLE Sounds, artiștii Kompakt Label și comunitățiile invitate au realizat împreună un weekend de poveste.

 

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *