Crosul „Aleargă TU pentru EI!“ 2015 are loc la Brașov pe 11 iulie

HOSPICE Casa Speranței organizează cea de-a șaptea ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, sâmbătă, 11 iulie 2015, pe Aleea de sub Tâmpa, din Brașov. Competiția reprezintă o modalitate de susținere pentru cei angajați într-o cursă mult mai dificilă și, de multe ori, nedreaptă, cursa cu o boală incurabilă.

Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu:

Denumirea cursei Distanța Vârstă participanți Taxă de înscriere
Cursa Martinel 600 m până la 7 ani 15 lei
Cursa Waters 2 km 7 ani – 15 ani 15 lei
Cursa Arvato 4 km peste 15 ani 35 lei
Cursa Miele 10 km peste 18 ani 45 lei

Cum te poți înscrie la Crosul „Aleargă TU pentru EI!”

Cei care doresc să se înscrie în competiție o pot face online, pe site-ul HOSPICE, până în 9 iulie, ora 23.00. Taxele de înscriere pot fi plătite pe site-ul organizației, prin transfer bancar sau prin plată directă la sediul HOSPICE (Str. Sitei, nr. 17A). Cei care achită taxa de înscriere până la data de 30 iunie, beneficiază de o reducere de 5 lei.

Potrivit regulamentului crosului, pentru a participa la competiție, persoanele cu vârste sub 18 ani vor completa formularul de înscriere împreună cu un părinte sau reprezentant legal care își va da acordul pe proprie răspundere pentru participarea la competiție. Persoanele participante la competiție, care depășesc vârsta de 18 ani, vor declara pe propria răspundere că sunt apte din punct de vedere medical și că au o pregătire fizică corespunzătoare pentru a participa la cros.

Companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii.

Înscrieri în competiție vor avea loc și în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, pe Aleea de sub Tâmpa.

Alergătorii pot opta pentru a deveni și fundraiseri pentru HOSPICE și pot demara acțiuni de strângere de fonduri în rândul cunoscuților, prietenilor și rudelor. Cei care doresc să îi susțină pe alergătorii-fundraiseri o pot face prin donații pe platforma www.galantom.ro.

 

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *