Anca Bucur, Miss Fitness Universe, medaliata cu bronz la Fitness Universe Championships

Rezultat de prestigiu pentru România la categoria Profesioniști în cadrul „Fitness Universe Championships“, una dintre cele mai importante competiții din industria fitness-ului la nivel mondial: Anca Bucur a cucerit medalia de bronz.

Anca Bucur, Miss Fitness Universe, a urcat pe podium weekend-ul acesta, ocupând locul III la categoria Profesioniști în cadrul „Fitness Universe Championships“, una dintre cele mai importante competiții din industria fitness-ului la nivel mondial.

„Sunt foarte recunoscătoare pentru toată această experienţă şi pentru omul care am devenit datorită acestei competiţii! Am muncit enorm şi am simţit că mi-am depăşit limitele şi asta pentru că am putut să adaug la pregătirea mea o nutriţie corespunzătoare. E plăcut să îi vezi pe cei din jur cuceriţi de munca ta!”, a declarat Anca Bucur.

„Fitness Universe Championships“ are o tradiţie de peste 25 de ani, iar competiția din acest an a strâns laolaltă în Fort Lauderdale, Miami, USA sute de concurenţi din întreaga lume. Anca Bucur a participat la categoria Fitness Profesioniști, dedicată concurentelor deja calificate în urma câștigării unei competiții importante, aşa cum este Miss Fitness Universe.

„Am devenit o sursă de inspiraţie pentru foarte mulţi oameni din întreaga lume şi acest lucru este o binecuvântare pentru mine. Iubesc ceea ce fac, iubesc oamenii de calitate, de la care am de învăţat şi care mă fac să fiu mai bună. Iubesc energia pozitivă şi încerc să o păstrez cât mai mult în viaţa mea, prin ceea ce fac, prin ceea ce gândesc şi mai ales prin oamenii pe care îi ţin aproape“, adaugă Anca, o persoană care de mic copil a avut o viaţă închinată sportului.

Andrei Constantinescu, click.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *