Nicole Scherzinger a implinit 37 de ani

Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger (cunoscută și sub numele de Nicole Kea), născută pe 29 iunie 1978 în Hawaii, este o cântăreață americană de pop/R&B, compozitoare, dansatoare și actriță.

În 2001, a câștigat prima ediție de Popstars și a devenit una dintre membrele formației Eden’s Crush. După despărțirea lor, Scherzinger a participat la câteva proiecte muzicale sub numele de „Nicole Kea”. În 2003, s-a alăturat grupului Pussycat Dolls, devenind vocea principală. Acesta a fost nominalizat la Premiile Grammy la categoria „Cea mai bună interpretare vocală a unui duet sau grup” pentru piesa „Stickwitu”.

De pe albumul de debut, PCD, au fost lansate cinci cântece, cel mai bine clasat în topuri fiind „Don’t Cha”. Al doilea material discografic, Doll Domination, a fost lansat pe 19 septembrie 2008, cel mai nou single al grupului fiind „Jai Ho (You Are My Destiny)”.

Scherzinger și-a amânat lansarea albumului solo din cauza insuccesului comercial pe care le-au avut cele patru piese lansate în America de Nord. Totuși, „Baby Love” a activat destul de bine în clasamentele din Europa și a primit recenzii pozitive din partea criticilor muzicali.

puterea.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *