Roselyn Sanchez a anunțat că a renunțat să prezinte concursul de frumusețe Miss USA

Actrița Roselyn Sanchez a anunțat că a renunțat să prezinte concursul de frumusețe Miss USA după remarcile jignitoare făcute de magnatul Donald Trump la adresa mexicanilor cu ocazia lansării candidaturii sale la președinție, conform starpulse.com.

„În calitatea mea de membră a comunității latino sunt mândră de rădăcinile mele, de cultura și de toate contribuțiile pe care noi le-am adus la dezvoltarea acestei națiuni și în consecință am decis să-mi anulez participarea în calitate de co-prezentatoare la concursul de frumusețe Miss USA. Nu pot tolera lipsa de respect și cuvintele jignitoare rostite de Dl. Trump. Pare incredibil că în discursul prin care și-a anunțat candidatura să apară asemenea lacune de inteligență și de decență. Mexicanii, la fel ca toți membrii comunității latino, au avut contribuții importante la dezvoltarea acestei națiuni. Noi suntem forța care menține această țară pe linia de plutire”, a postat ea pe contul său de Facebook.

De asemenea, Roselyn Sanchez a mulțumit televiziunii Univision „pentru respectul arătat publicului prin întreruperea tuturor relațiilor de afaceri cu Donald Trump”. Univision, cea mai mare rețea de televiziune în limba spaniolă din SUA, a anunțat joi că a rupt orice legătură cu organizația Miss Universe a controversatului magnat.

Celălalt prezentator al concursului de frumusețe, actorul Cristian De La Fuente, a anunțat de asemenea că se retrage din spectacol, la fel ca și solistul J. Balvin, care ar fi trebuit să cânte la eveniment.

În deja celebrul discurs susținut la 16 iunie Donald Trump spunea: „Când (oare) vom învinge Mexicul în lupta de la graniță? Ei râd de noi, de prostia noastră. Iar acum ne înving și economic. Ei nu sunt prietenii noștri, credeți-mă. Ne omoară economic (…) Statele Unite au devenit groapa de gunoi pentru problemele tuturor celorlalți. Atunci când Mexicul își trimite oamenii aici, nu îi trimite pe cei mai buni. Ei trimit oamenii care au numeroase probleme și aceștia aduc aceste probleme și la noi. Aduc droguri. Aduc infracțiuni. Sunt violatori. Presupun că sunt însă și unii care sunt oameni de bine. (Ei) vin și din alte părți, nu doar din Mexic. Vin de peste tot din America de Sud și America Latină și vin — probabil — și din Orientul Mijlociu”.

Codrut Balu, agerpres.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *