Karolina Kurkova, în vârstă de 31 de ani, este însărcinată

Top modelul ceh Karolina Kurkova, în vârstă de 31 de ani, este însărcinată cu cel de-al doilea copil al său, potrivit relatărilor din presa americană, citate de contactmusic.com.

Karolina Kurkova, unul dintre foştii îngeri ai brandului Victoria’s Secret, şi soţul său, Archie Drury, mai au un băieţel în vârstă de cinci ani, Tobin.

Potrivit relatărilor din presa americană, Karolina Kurkova este însărcinată în peste trei luni.

Reprezentanţii cunoscutului top model ceh nu au confirmat oficial sarcina.

Karolina Kurkova şi producătorul de film Archie Drury s-au căsătorit în 2009, acelaşi an în care s-a născut primul lor copil, Tobin Jack Drury.

În noiembrie 2008, Kurkova a primit titlul de cea mai sexy femeie din lume din partea trustului media E! şi a fost denumită „fata cu ombilic misterios”, după publicarea unor fotografii în care ombilicul celebrului model ceh este aproape invizibil.

Un agent de presă al acesteia a explicat atunci pentru accesshollywood.com că o operaţie efectuată în copilărie de Kurkova a lăsat-o aproape fără ombilic. Acelaşi agent de presă a confirmat cu acea ocazie informaţia potrivit căreia fotografiile în lenjerie intimă sau în costume de baie ale Karolinei Kurkova sunt adeseori modificate înainte de publicare, pentru a include imaginea unui ombilic, această intervenţie reprezentând o practică curentă în industria modei, la care se apelează însă doar atunci când este nevoie.

Madalina Cerban, Mediafax

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *