Mario Vargas Llosa şi-a părăsit soţia, cu care a fost căsătorit timp de 50 de ani, şi are o relaţie cu Isabel Preysler

Mario Vargas Llosa şi-a părăsit soţia, verişoara sa Patricia, cu care a fost căsătorit timp de 50 de ani, şi are o relaţie cu Isabel Preysler, prima nevastă a cântăreţului Julio Iglesias şi mama artiştilor Julio Iglesias Jr. şi Enrique Iglesias, potrivit dailymail.co.uk.

Isabel Preysler

Mario Vargas Llosa, laureatul premiului Nobel pentru literatură pe anul 2010, are o relaţie de opt luni cu fosta jurnalistă şi vedetă de televiziune de origine filipineză Isabel Preysler, supranumită „Perla Manilei”.

După ce a părăsit-o pe soţia sa, Patricia, în vârstă de 70 de ani, Mario Vargas Llosa, în vârstă de 79 de ani, a fost fotografiat în Portugalia, în timpul unei plimbări romantice cu Isabel Preysler, în vârstă de 64 de ani.

Celebrul scriitor – care a mai fost implicat într-un scandal amoros, după ce s-a căsătorit în 1955 cu mătuşă sa Julia Urquidi, de care a divorţat în 1964, căsătorindu-se un an mai târziu cu Patricia – a confirmat noua sa relaţie într-o declaraţie acordată revistei spaniole Hola! .

„Relaţia noastră merge foarte bine”, a declarat Mario Vargas Llosa. „Aş prefera să nu vorbesc despre viaţa mea privată, iar Isabel este de acord cu acest lucru”, a adăugat celebrul scriitor.

Zvonurile privind relaţia celor doi au apărut după ce aceştia au fost fotografiaţi împreună la un restaurant din Madrid şi după ce au participat împreună la o cină găzduită de prinţul Charles, la Londra.

Ulterior, scriitorul a confirmat pe pagina sa de Twitter că are o relaţie cu Isabel Preysler, care a început în urmă cu opt luni.

Potrivit unor relatări din presa spaniolă, Mario Vargas Llosa i-ar fi spus soţiei sale, Patricia, în momentul în care a decis să se despartă de ea: „Am terminat. Acum simt ce înseamnă fericirea. Nu mi-a mai rămas mult timp”.

Isabel Preysler şi Mario Vargas Llosa s-au întâlnit pentru prima dată în 1986, când aceasta i-a luat un interviu celebrului scriitor.

Isabel Preysler este prima soţie a cântăreţului Julio Iglesias. Cei doi s-au căsătorit în 1971 şi au împreună trei copii – Chabeli Iglesias, Julio Iglesias, Jr.şi Enrique Iglesias -, însă mariajul lor a fost anulat în 1979.

Aceasta a mai fost căsătorită de două ori. În perioada 1980 – 1985, a fost căsătorită cu Carlos Falcó, cu care are o fiică, Tamara Falcó. În 1987, Isabel Preysler s-a căsătorit cu Miguel Boyer, un fost ministru spaniol de finanţe, alături de care a stat până la decesul acestuia în 2014. Cu cel de-al treilea soţ al său, Isabel Preysler a mai avut o fiică, Ana Boyer.

În prezent, Preysler are un business în industria cosmeticelor şi are colaborări cu branduri de lux precum cel din industria pantofilor Manolo Blahnik.

Madalina Cerban, Mediafax

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *