Sophie B. Hawkins, gravida la 50 de ani

O cântăreață celebră din Statele Unite urmează să aibă un bebeluș la vârsta la care alte femei devin bunici. Artista va deveni mămică pentru a doua oară în luna iulie a acestui an.

Celebra cântăreață urmează să nască o fetiță în luna iulie a acestui an, după ce, în luna februarie, a fost fertilizată în vitro cu sperma unui donator și ovulele pe care și le-a înghețat cu 20 de ani în urmă. Sophie B. Hawkins este cunoscută pentru melodiile „Damn I Wish I Was Your Lover” și „As I Lay Me Down”, potrivit Today.com.

Deși a îmbrățișat această decizie cu mintea deschisă, Sophie povestește că și-a făcut unele griji în legătură cu noua ei sarcină. Aceasta se temea că este prea bătrână sau chiar că la vârsta de 51 de ani îi vor ceda genunchii și articulațiile. Cu toate acestea, cântăreața a scăpat de aceste gânduri și se simte mai sănătoasă ca niciodată: „Acum nu mai am nici una dintre acele temeri, pentru că mă simt sănătoasă și puternică”, a spus ea, citată de Today.com.

Sophie B. Hawkins mai are un copil în vârstă de șase ani, Dashiell. Aceasta povestește că și-a dorit să aibă un al doilea copil încă de când Dashiell a împlinit vârsta de un an, însă cariera solicitantă și problemele din viața sentimentală nu i-au permis.

Sophie B. Hawkins nu este singura care a hotărât că își dorește un copil la o vârstă înaintată. Halle Berry a avut un copil la vârsta de 47 de ani, Laura Linney a născut la 49 de ani, Kelly Preston la 48 de ani, iar Courtney Cox la 50 de ani.

Fanatik.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *