Night Cross Challenge are loc la Muzeul în aer liber din Sibiu, pe 18 iulie

Alergătorii amatori şi profesionişti sunt invitaţi la Sibiu la prima ediţie a evenimentului Night Cross Challenge, un concept inedit pentru Sibiu prin locaţia şi intervalul orar de desfăşurare. Crosul nocturn va avea loc sâmbătă, 18 iulie 2015, începând cu ora 21.00 în incinta Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului, denumit şi Muzeul Satului, o locaţie idilică unde natura se îmbină perfect cu tradiţiile populare.

Night Cross Challenge 2015 ©Foto Ovidiu Matiu

Toţi participanţii vor avea de parcurs un traseu prestabilit cu o lungime totală de 4 km pe aleile din jurul lacului, mărginite de morile de vânt, în apropierea caselor din muzeu şi pe aleile din pădure, cu startul din zona scenei de pe lac. Punctul de întâlnire va fi la ora 21.00 în zona lacului, urmând ca în jurul orei 22.00 să se dea startul competiţiei.

Alergători amatori sau profesionişti se pot înscrie în concurs la una dintre cele 12 categorii:

 1. Hobby (traseu 4 km)
  • Categoria 14-17 ani feminin şi masculin
  • Categoria 18-29 ani feminin şi masculin
  • Categoria 30 + feminin şi masculin
 2. Avansaţi (traseu 8 km, însemnând 2 ture de traseu de 4 km)
  • Categoria 14-17 ani feminin şi masculin
  • Categoria 18-29 ani feminin şi masculin
  • Categoria 30 + feminin şi masculin

Câştigătorii clasaţi pe locurile 1,2,3 la fiecare categorie de concurs vor primi diplome, trofee, medalii şi premii din partea sponsorilor Aria Sport, Arka Park şi Boromir.

Crosul de noapte, organizat în colaborare cu Tură în Natură, are ca scop parcurgerea distanţei/traseului în cel mai scurt timp posibil. Concurenţii sunt cronometraţi individual folosind un sistem de cronometrare cu cipuri, timpul de cronometrare fiind timpul înregistrat de concurent în trecerile sale prin poarta de Start, respectiv poarta de Finish. În urma testării traseului, Răzvan Morariu, coordonatorul sportiv al proiectului, s-a arătat încântat: „Traseul a fost încercat şi promite să fie foarte spectaculos pe timpul nopţii.

Tombolă cu premii şi titlul „Best Runner 2015”

Cel mai bun alergător, sportivul care va obţine cel mai bun timp la grupa Avansaţi 8 km, va fi premiat cu 100 Euro, plus premii surpriză şi trofeu personalizat. Mai mult, toţi participanţii vor avea şansa să ia parte automat la “Marea Tombolă Night Cross Challenge”, miza constând într-un abonament la Aria SPA, Aqua & Sport şi alte premii din partea sponsorilor evenimentului.

Înscrierile se fac online pe site-ul www.acceptaprovocarea.com.

Proiectul este organizat de Tură în Natură şi CAB Sport şi este susţinut de Andu, Aria Sport, UCM, Arka Park , Boromir, Feleacul, Biteco, Isotech, Promo Management, Printcenter, Supporter, Shopping City Sibiu, Sibiu 100 % şi Radio Impuls.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *