Sibiu Sands 2015 are loc în perioada 21-26 iulie

Timp de cinci zile, una din cele mai frumoase piețe istorice din România – Piața Mică din Sibiu – va fi acoperită de nisip – special adus pentru Sibiu Sands. Dacă la categoria Mixt, dedicată amatorilor, înscrierile au luat sfârșit, acestea continuă însă la profesioniști.

Sibiu Sands 2015. Foto © Dragos Dumitru

Sibiu Sands va avea loc în perioada 21-26 iulie și va aduce la Sibiu cei mai buni jucători de volei din țară. Campionii din ultimii ani ai României și-au anunțat din nou prezența în competiție. Pe lângă aceștia, s-au mai înscris două echipe din Moldova și câte una din Bulgaria și Ungaria, concursul devenind, astfel, internațional.

În total, la ediția din 2015, sunt așteptate să se înscrie 48 de echipe. La categoria Mixt, la care pot participa 16 echipe de amatori atât de fete, cât şi de băieţi, limita a fost deja atinsă. În schimb, jucătorii profesionişti se pot înscrie, în continuare, până în data de 16 iulie, numărul maxim de echipe care pot participa la Open Feminin, respectiv Masculin, fiind de 16 echipe.

Înscrierile se fac exclusiv online până pe data de 16 iulie 2015. Taxa pentru toate categoriile este de 100 Ron/echipa. Taxa se achită în contul Asociației Eco Sport Team: Garanti Bank, Sucursala Sibiu, cont IBAN: RO59 UGBI 0000 2620 1048 0RON.

Sibiu Sands 2015 – Premii de peste 3.000 de EURO

Ocupanții primelor trei locuri la categoria Mixt vor primi premii în valoare totală de 1.300 de lei, anume 800 de lei – locul I, 300 de lei – locul II şi 200 de lei – locul III. La OPEN Masculin, premiile sunt în valoare de 1.300 de euro, locul I urmând să primească 800 de euro, locul II – 300 de euro, iar locul III – 200 de euro. La fete, ocupanta primului loc va primi un premiu de 800 de euro,locul II va primi 300 de euro, iar locul III – 200 de euro.

Sibiu Sands este acreditat de către Federația Română de Volei, pentru a doua oară consecutiv, şi a fost inclus în calendarul competițional național de volei pe plajă.

La ediția din 2014 au participat 33 de echipe profesioniste și de amatori de volei pe nisip – un număr dublu față de ediția anterioară – din Sibiu, Oradea, Cluj, Timișoara, Constanța, București și Arad. La categoria Open Feminin, cea care a desemnat și campioanele naționale de volei pe plajă, au participat și jucătoare de la lotul național.

Sibiu Sands, organizat de Asociaţia Eco Sport Team, este inclus pentru al treilea an consecutiv pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu. Competiția este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu, realizată cu sprijinul Federației Române de Volei, Direcției Județene pentru Tineret și Sport Sibiu și SC DPC SA.

Sponsor principal: UNIMAT – materiale de construcții. Parteneri de eveniment: Metropolis, Ciuc Radler și Kendrion.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *