Cum a fost concertul Robbie Williams de la Bucuresti

Robbie Williams a declarat pe scenă la finalul concertului pe care l-a susţinut, vineri seară, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti că nu ştia că este atât de iubit în România şi că speră că publicul s-a distrat, făcând aluzie la titlul turneului pe care îl susţine în prezent, „Let me entertain you”.

La finalul concertului din Piaţa Constituţiei, care a durat aproape două ore, Robbie Williams a interpretat piesa „Angels”, urmată de un cover după melodia „I did it my way”. Artistul a părăsit scena pe refrenul piesei „Angels” cântat de fani, nu înainte de a primi un steag al României.

După ce le-a spus fanilor „Mulţumesc” în limba română, Robbie Williams a continuat în limba engleză: „România, ai fost al naibii de minunată”. „Nu ştiam că sunt atât de mulţi oameni care vor veni să vadă show-ul, sper că v-aţi distrat”, a mai spus artistul în încheierea concertului.

La final, pe cele trei ecrane cu care a fost dotată scena, au fost proiectate imagini cu publicul şi Casa Poporului.

Concertul susţinut de cântăreţul britanic Robbie Williams în Piaţa Constituţiei a început în jurul orei 21.00, cu piesa „Let me entertain you”, peste 60.000 de fani, majoritatea tineri, fiind prezenţi la eveniment.

A doua piesă cântată de Robbie Williams a fost „Rock DJ”, după care artistul a salutat publicul în limba română: „Bună seara, Bucureşti!”.

„Sunt foarte faimos aici, permiteţi-mi să mă prezint: numele meu e Robbie fucking Williams, aceasta este trupa mea şi, pentru următoarele două ore, ne vom distra împreună”, a continuat starul britanic, de data aceasta în limba engleză.

În timpul concertului au avut loc mai multe momente speciale. Astfel, la un moment dat, tatăl artistului a urcat pe scenă pentru a cânta împreună piesa „Better man”.

Ulterior, Robbie Williams a coborât de pe scenă şi a ales o tânără din public cu care a mers „în pat”. Decorul de pe scenă era amenajat ca şi cum cei doi s-ar fi aflat împreună într-un pat.

De asemenea, starul britanic a interpretat piesa „Freedom” şi apoi i-a cântat, împreună cu publicul, „La mulţi ani!” lui George Michael, a cărui zi de naştere a fost pe 25 iunie.

Artistul a comunicat foarte mult cu fanii, coborând de mai multe ori de pe scenă pentru a-i saluta.

Scena pe care a urcat Robbie Williams, îmbrăcat în debutul acestui show în negru, dar care a schimbat apoi mai multe ţinute, printre care şi o fustă, măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime, iar întreaga producţie a fost pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, paza fiind asigurată de 600 de agenţi de securitate.

În deschiderea concertului lui Robbie Williams au susţinut recitaluri artista română Delia şi cântăreţul britanic Lemar. Show-ul Deliei a început la ora 18.40, iar, la ora 19.00, din cauza unor probleme tehnice, s-a oprit sunetul. După aproximativ trei minute, show-ul a fost reluat şi a durat aproximativ 30 de minute. În ceea ce priveşte recitalul lui Lemar, acesta a început la ora 19.45 şi a durat 45 de minute, iar artistul britanic a primit înainte de a ieşi din scenă un steag al României.

Concertul lui Robbie Williams a făcut parte din turneul internaţional „Let me Entertain You”, care se desfăşoară în peste 10 ţări.

Turneul „Let Me Entertain You” a debutat pe 25 martie, la Madrid, şi a mai inclus show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte include cele mai cunoscute şi de succes cântece ale lui Robbie Williams.

Ana Obretin, Dorina Calin, Mediafax, gandul.info

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *