Explozie la ISU Calarasi: Doi pompieri au fost raniti

Un accident de muncă a avut loc vineri la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) al Judeţului Călăraşi, în urma căruia doi pompieri au fost răniţi din cauza unei explozii. Un rezervor plin cu combustibil a sărit în aer chiar în curtea instituţiei. Unul dintre pompieri a fost transportat cu elicopterul SMURD la spitalul de arşi din Capitală.

Potrivit ISU Călăraşi, două persoane sunt rănite în urma accidentului de astăzi. Ambele victime au fost transportate la Bucureşti, iar unul dintre răniţi cu ambulanţa, iar celălalt, în stare gravă, a fost preluat de elicopterul SMURD.

„Ambii pompieri sunt la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Unul a fost transferat cu ambulanţa la Bucureşti, cel care are până la 30% arsuri, iar celălalt în stare mai gravă a fost transferat cu elicopterul la Bucureşti.

Amândoi se află la Spitalul de Arşi Bucureşti, unde deja sunt supuşi unor intervenţii chirurgicale. A fost trimisă o echipa IGSU la Călăraşi pentru primă evaluare şi să vedem ce s-a întâmplat acolo. A fost anunţat ca un accident de muncă.

Pacientul aflat în stare critică, din informaţiile date de la Călăraşi, are suprafaţa arsă până la 80-90%”, a declarat Raed Arafat, secretar de stat la MAI.

Întregul personal al ISU Călăraşi regretă incidentul şi sunt alături de familiile celor două victime.

romaniatv.net

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *