Jennifer Lopez a implinit 46 de ani

Jennifer López este actriță și cântăreață americană. Ea s-a născut pe data de 24 iulie 1969 într-unul dintre cele mai mari cartiere din New York, Bronx, într-o familie de portoricani. Nu a fost crescută într-o familie de muzicieni, ca multi artiști, ci mama era educatoare la o grădiniță, iar tatăl era specialist în calculatoare.

Jennifer a crescut alături de cele două surori, Lynda și Leslie. Jennifer a avut înclinații spre muzică încă de micuţă când a început să cânte în școlile catolice.

Potrivit Wikipedia, Jennifer Lopez visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme. Dar succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume. A urmat apoi încă un succes cu filmul „Anaconda”, și, în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actrițe de la Hollywood.

Pe la sfârșitul anilor ’90, și-a început cariera muzicală. Un debut cu succes, în care primul album al lui Jennifer s-a intitulat „On the 6” și conținea hituri precum „If you had my love” sau „Waiting for tonight”.

puterea.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *