Sinucidere la Constanta: Nicolae Stelian Fronescu, fost director în Direcţia Pieţe Târguri şi Oboare, s-a aruncat de la etaj

Consilierul judeţean Nicolae Stelian Fronescu, fost director în Direcţia Pieţe Târguri şi Oboare, a murit marţi la Constanţa. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de lângă baza RATC Constanţa.

UPDATE: Potrivit Reporter NTV, Nicolae Fronescu a serbat luni ziua de naștere a fiului său care a împlinit 17 ani şi tot luni a fost văzut în preajma blocului de pe care a căzut, vizitând un apartament situat la etajul 9. Aceeaşi sursă a mai precizat că bărbatul de 48 de ani avea antecedente medicale.

UPDATE: Mesaj de condoleanțe al președintelui ales al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Daniel Constantinescu:

‘Președintele ales al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Daniel Constantinescu, își exprimă durerea și profundul regret față de trecerea în neființă a bunului prieten și coleg Stelian – Nicolae FRONESCU și transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Consilier județean P.S.D., Stelian – Nicolae FRONESCU și-a dedicat ultimii ani din viață comunității constănțene, inițiativele sale fiind mereu în sprijinul cetățenilor județului Constanța. Dumnezeu să-l odihnească în pace!’, arată un comunicat dat publicității de Nicușor Constantinescu.

„Consiliul Judeţean Constanţa deplânge tragica dispariţie a celui ce a fost Stelian – Nicolae FRONESCU şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Consilier judeţean în două mandate, Stelian – Nicolae FRONESCU a fost un exemplu de demnitate şi omenie pentru cetăţenii judeţului Constanţa şi pentru colegii săi din Consiliul Judeţean. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite Biroul de Presă al CJC.

Din primele informaţii, bărbatul s-ar fi aruncat de la mai bine de 30 metri înălţime şi a căzut direct în copac. Acesta avea 48 de ani şi locuia în zonă. Militarii l-au dat jos din pom, iar criminaliştii au demarat cercetările în acest caz. Oamneii legii încearcă să afle împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul şi ce căuta bărbatul pe bloc. Medicii s-au deplasat imediat la faţa locului. În ciuda eforturilor depuse, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa victimei şi au constatat decesul.

romaniatv.net

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *