Ramnicu Valcea: Mihai Pradatu, arhitectul partiei de schi de la Obarsia Lotrului – Transalpina Ski Restort, s-a sinucis

Arhitectul pârtiei de schi de la Obârşia Lotrului – Transalpina Ski Restort – şi-a pus capăt zilelor. Mihai Prădatu avea 56 de ani, iar miercuri seară a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa, împins probabil de problemelor pe care le avea în ultima perioadă, mai ales că fusese chemat şi la DNA şi părea a fi un om-cheie în dosarele Elenei Udrea privind lucrările de la domeniu schiabil în zona Vidra – Obârșia Lotrului.

Mihai Prădatu s-a spânzurat în apartamentul său din Râmnicu Vâlcea, poliţia fiind anunţată de sinucidere în jurul orei 17.30. La faţa locului au ajuns la scurt timp şi cadrele medicale ale Ambulanţei Vâlcea, însă, din păcate, arhitectul era deja mort şi nu au mai putut face nimic pentru el, potrivit voceavalcii.ro.

Corpul neînsufleţit al arhitectului Mihai Prădatu a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Vâlcea pentru efectuarea necropsiei.

Potrivit sursei citate, Mihai Prădatu avea probleme de ordin penal, fiind chemat să dea declaraţii la DNA după ce a cumpărat un teren la Obârşia Lotrului de la controversatul om de afaceri Gheorghe Deaconeasa, condamnat deja, în primă instanţă, pentru modul ilegal de dobândire şi vânzare a terenurilor respective.

romaniatv.net

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *