Accident de motocicletă în Dristor, București: Eugen Mircea, fiul patronului «All Saints» din Brăila, a murit

Eugen Mircea, „Giani” pentru prieteni, fiul patronului «All Saints» din Brăila (fostul restaurant Capitol), şi-a pierdut viaţa într-un accident produs joi seara, pe o arteră importantă din Bucureşti. Victima, care se afla pe motocicletă, a fost lovită de un Audi într-o mare intersecţie din cartierul Dristor. Deşi brăileanul de 31 de ani încă mai era în viaţă la sosirea ambulanţei, acesta a murit la spital, din cauza rănilor grave suferite în urma impactului cu autoturismul, informeaza Obiectiv Brăila.

Foto concept accident motocicletă via © Shutterstock.com

Joi seara, în jurul orei 18.30, circulaţia tramvaielor de pe Şoseaua Mihai Bravu a fost oprită din cauza unui accident rutier, potrivit presei centrale. Giani, care se afla pe motocicleta sa, o Aprilia RSV4, de culoare roşie cu negru se deplasa pe Mihai Bravu, în cartierul Dristor, dinspre Berceni spre Obor. De pe o stradă perpendiculară (Aleea Şcolarilor) cu şoseaua principală, a ieşit, fără să se asigure cel mai probabil, un autoturism marca Audi, lovindu-l din plin pe tânărul brăilean şi aruncându-l câţiva metri în aer.

„Băiatul (Giani – n.r.) cică era destul de grav rănit, printre altele am înţeles că avea fractură deschisă la umăr. Între timp, au venit şi nişte amici de-ai motociclistului care s-au dus după el la spital”, a povestit unul din martorii la cumplitul accident, pe un forum dedicat motocicliştilor.

Potrivit unor apropiaţi, Giani iubea motoarele şi îi plăcea să se aventureze în curse cu autovehicule pe două roţi.

Jurnalul.ro

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *