Mediaș apare în cel mai mare desen prin GPS din România, realizat de cicliștii din campania Ciuc® Radler “România Activă”

Ciuc® Natur Radler a lansat o provocare inedită adepților unei vieți active și trasează cel mai mare desen pe GPS din România, parcurs în întregime cu bicicleta.  Sub îndemnul “Încurajează inițiativa Ciuc Radler România Activă”, iubitorii sportului pe două roți sunt invitați să îi susțină pe bicicliștii care parcurg o distanță-record de peste 2.500 de km, prin 383 localități, timp de 29 de zile și să li se alăture pe diverse porțiuni de traseu.

Echipa de cicliști pe GPS în cadrul inițiativei Ciuc® Radler “România Activă”

Iubitorii sportului pe două roți din Sibiu sunt așteptați miercuri, 12 august, ora 14.30, în Piața Mică să îi întâmpine și să îi încurajeze pe cicliștii care trasează desenul de peste 2500 km.

Traseul a trecut, firește, și prin Mediaș, oraș în care echipa celor șase cicliști a putut fi observată în jurul orei 11:30 pe Șoseaua Sibiului.

Început pe data de 18 iulie, în București, traseul atinge atât zone urbane, precum Sibiu, Oradea, Piatra Neamț, Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc, Arad, Timișoara, cât și porțiuni de drum care vor testa anduranța, cum sunt treceri prin munți, drumuri forestiere, albii de râu sau văi izolate.

“Campania <<Ciuc Radler România Activă>> duce pasiunea iubitorilor sportului pe două roți la un nou nivel și îi provoacă să parcurgă, cu bicicleta, un traseu care se va transforma în cel mai mare desen pe GPS, în România. Inițiativa vine ca un pas firesc al asocierii între Ciuc Natur Radler și stilul de viață activ, promovat de marcă prin platforma curentă de comunicare “Trăiește activ”. Astfel, toți cei care se bucură de acest stil de viață pot transforma mersul cu bicicleta într-o experiență remarcabilă”, declară Andrea Veress, Group Brand Manager Premium Beer Brands HEINEKEN România.

Desenul trasat de echipa de cicliști pe GPS în cadrul inițiativei Ciuc® Radler “România Activă” va putea fi urmărit în timp real pe: https://www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva.

Suporterii din toată țara vor putea trimite membrilor echipei mesaje de încurajare prin intermediul platformei, în format text, foto sau video, iar celor mai activi dintre ei, Ciuc® Natur Radler le va oferi premii constând în biciclete.

Cei care vor îndrăzni să accepte provocarea pentru o viață activă se vor putea alătura grupului de cicliști pe parcursul trasării celui mai mare desen prin GPS din România, efectuat în întregime cu bicicleta, prin înscriere pe https://www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *