Accident in Dristor, Bucuresti: Trei persoane au fost ranite

Un accident grav s-a produs, miercuri seara, în Bucureşti. Trei persoane au fost rănite după ce un taximetru s-a lovit cu un alt autoturism în cartierul Dristor, informează România TV. Taximetristul a avut nevoie de intervenţia echipajelor de la Descarcerare pentru a fi scos din maşină.

Accidentul s-a produs, miercuri seara, în cartierul Dristor din Capitală şi s-a soldat cu trei victime care au fost transportate de urgenţă la spital.

În accident au fost implicate două maşini, dintre care un taximetru care avea şi un pasager la bord, de aproximativ 80 de ani. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la Descarcerare pentru a-i scoate din autovehicul pe pasager şi pe şoferul taximetrului.

În ceea ce priveşte celălalt automobil implicat în accident, martorii spun că şoferul a ieşit pe picioarele lui, însă după câţiva paşi s-a prăbuşit pe treptele unui magazin. Vânzătoarea a fost cea care a vorbit pentru prima dată cu victima şi spune că şoferul i-a cerut să-i sune o apropiată a familiei. Femeia a ajuns alături de şofer înainte ca acesta să fie transportat la spital.

Filip Stan, romaniatv.net

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *