Sibiul de odinioară sărbătorit din nou pe 22 și 23 august

Cu mic, cu mare, sibienii sunt aşteptaţi să petreacă, aşa cum o făceau pe timpuri, cu bucurie şi prietenie, în penultimul sfârşit de săptămână al lunii august, la „Sibiul de odinioară”. Fără defilări şi parade, dar cu multă muzică bună, gusturi şi mirosuri de demult, jocuri, expoziţii şi teatru, petrecerea din Pădurea Dumbrava îi invită pe nostalgici să îşi amintească vremurile trecute, iar pe cei tineri să descopere cum se distrau părinţii lor.

Sibienii sunt invitaţi să petreacă un alt fel de 23 august. Nu cu festivismul anilor de dinainte de Revoluţie, ci cu voia bună cu care oamenii obişnuiau atunci să se reunească, în lipsa altor mijloace de distracţie. „Sibiul de odinioară”, proiect inițiat de “Ora de Sibiu”, aduce pe scenă o parte a generației de aur a muzicii românești.

Compact, Iris și Semnal M, invitați la Sibiul de odinioară 2015

Dacă la ediţia de anul trecut au cântat cei mai îndrăgiți soliști de muzică uşoară şi populară, în 2015, „Sibiul de odinioară” reuneşte pe aceeaşi scenă cele mai mari trupe rock ale vremurilor. Compact, Riff, Semnal M și Cristi Minculescu alături de Iris vor cânta în Dumbrava Sibiului, sâmbătă, 22 august. În a doua zi a evenimentului, așa cum spectatorii „de odinioară” s-au obişnuit, va veni rândul interpreţilor de muzică uşoară. Ileana Șipoteanu, Mihai Constantinescu, Stela Enache, Ducu Bertzi și Gheorghe Gheorghiu vor recrea atmosfera spectacolelor de altădată, duminică, 23 august.

Concertele vor avea loc cu începere de la ora 18, în Pădurea Dumbrava – în zona camping. Pe lângă acestea, sibienii se vor putea delecta cu bunătăţuri de altădată şi bere rece, iar copiii sunt invitaţi la teatru de păpuşi şi ateliere de creativitate.

„Sibiul de odinioară” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.
Parteneri principali: Centrul Aria Sport, iello, Unimat, ProFM, Albatros, Consiliul Judeţean Sibiu, Ora de Sibiu

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *